Hjem Annonsør Magasinet Utdanning & Karriere!

Magasinet Utdanning & Karriere!

Nå studiesøkende ungdom i hele Norge med annonsering i magasinet for utdanningsmessene!

Magasinet deles ut til alle besøkende på samtlige utdanningsmesser og distribueres elektronisk til skoler over hele landet i forkant av messeperioden.

Magasinet er inngangsbillett til messen
Magasinet deles ut til alle besøkende ved inngang og fungerer som billett til messen. Elevene må derfor benytte magasinet ved alle inn- og utpasseringer til messeområdet. Totalt antall besøkende på alle messene er ca 90 000.

Egen utgave for hver messe
Det er egne utgaver av magasinet for hver enkelt messe med hallkart, utstilleroversikt og seminarprogram. Det er også en fellesdel med redaksjonelle artikler, annonser og sponsede artikler som inkluderes i alle utgavene. Her tilbys annonse og artikkelplass for både utstillere og andre som ønsker å nå denne målgruppen!

Praktisk A5 format med plass til egne notater
Magasinet har et praktisk A5-format som gjør det brukervennlig for publikum under messebesøket. Det settes av plass for elevene til å ta egne notater, slik at de kan bruke magasinet også i etterkant av messebesøket. Dette er med på å forlenge levetiden for magasinet.

Elektronisk distribusjon over hele landet

  • Den digitale versjonen av magasinet sendes pr e-post til alle som har besøkt utdanningsmessene de siste årene (250 000 mottakere).
  • Gjennom avtale med Rådgiverforum Norge distribueres digital versjon til alle videregående skoler, ungdomsskoler, folkehøgskoler, voksenopplæringen og Forsvaret i forkant av hver lokale messe.
  • Magasinet blir promotert og tilgjengelig via Facebook.
  • I messeperioden er magasinet tilgjengelig via annonsering for utdanningsmessene i landets største nettaviser.


Sikre plass i magasinet!
Bestill artikkel- og annonseplass i fellesdelen av magasinet som inkluderes i alle papir og elektroniske utgivelser! Bestilling gjøres her!

Dette er en unik mulighet til å nå ut til deres målgruppe før, under og etter messeperioden! 

Les magasinet for utdanningsmessen i Oslo 2018 her:

Ønsker du å annonsere i magasinet?

Bestill her eller ta kontakt med kathrine@tautdanning.no / 7380 9767.