Hjem Besøkende

Besøkende

besokende-tromso

Besøk din utdanningsmesse i 2017

Bruk noen timer på en utdanningsmesse nær deg og få nyttig informasjon om dine muligheter for valg av utdanning og yrke!

På utdanningsmessen møter du utstillere fra norske og internasjonale universiteter, høgskoler og private skoler, samt videregående skoler, opplæringskontorer, folkehøgskoler, ulike organisasjoner og bedrifter.

Ønsker du å besøke en utdanningsmesse i 2017?
For gruppepåmelding for skolen din, eller klassen, snakk med rådgiveren på skolen din. Skal ikke skolen på messen? Ta kontakt så finner vi en løsning som passer for dere. Rådgiver? Les mer her. 

Studievalg er en prosess det er verdt å ta seg god tid til. På tautdanning.no har du muligheten til å skaffe deg oversikt over et bredt utvalg av studier i Norge og studier i utlandet.

På utdanningsmesse kan du møte og snakke med representanter for ulike utdanningsinstitusjoner. Her møter du folk som kan svare på spørsmålene dine, og henvise deg videre i prosessen.

Under er våre beste tips for å få best mulig utbytte av utdanningsmessen:

1. Møt forberedt!
Vi anbefaler deg å få oversikt over hvilke utdanninger som er representert på messen. Når du henter din billett til utdanningsmessen får du tilsendt den digitale utgaven av utdanningsmagasinet for din messe. I utdanningsmagasinet finner du oversikt over alle utstillerne og utvidet informasjon om mange av dem. Utdanningsmagasinet inneholder også kart over messeområdet hvor du ser plasseringen til de ulike skolene og utdanningsinstitusjonene.

2. Still spørsmål!
På utdanningsmessene får du informasjon om dine drømmeutdanninger. Kanskje har du spørsmålene klare, om ikke kan du bruke forberedelsesopplegget i magasinet for å komme i gang. Still alle spørsmål du måtte ha. Husk at ingen spørsmål er dumme!

3. Gå flere runder
Vi anbefaler deg å gå flere runder på utdanningsmessen. Kanskje ser du en spennende stand du ikke la merke til første runde? Se på utstillerlista og hallkartet en siste gang før du drar. Da du er sikker på at du ikke har hoppet over noen du egentlig hadde tenkt å prate med.

4. Søk mer informasjon
Ikke legg messen bak deg med en gang den er over. Nå når du nå er i gang med tankeprosessen er det dumt å slutte. Etter messen er det lurt å gå inn på tautdanning.no her finner du mer informasjon om utdanningsvalg og ulike studiesteder.

Her er en oversikt over utstillerne som deltok på messene i 2016. Slik får du et inntrykk av hvilke skoler og universiteter dere kan møte på neste års utdanningsmesser.

 

Utstillerlister 2016    Hallkart 2016    
Fredrikstad (2015) Fredrikstad (2015)
Lillestrøm Lillestrøm
Halden Halden
Kristiansand Kristiansand
Sandefjord Sandefjord
Stavanger Stavanger
Bergen Bergen
Ålesund Ålesund
Trondheim Trondheim
Bodø Bodø
Tromsø Tromsø
Oslo Oslo

Kontakt
Anette Sæther
anette@tautdanning.no
7380 9743

Anna Jørgensdotter Svisdal
anna@tautdanning.no
7380 9742