Lånekassen deltar på alle utdanningsmessene i 2019!

Lånekassen skal delta som utstiller på samtlige utdanningsmesser i 2019. De ønsker å møte ungdommer som planlegger utdanningen sin og svare på deres spørsmål angående studiefinansiering i både inn- og utland.

Det er mye å tenke på når elevene skal velge videre utdanning, og det er lurt å tenke på økonomi tidlig. Er utdanningen de ønsker seg støttet av Lånekassen? Når må de søke for å få penger til semesterstart? Hvor mye lån vil man ende opp med etter studietiden er ferdig? Alt dette kan deres elever få svar på ved å besøke utdanningsmessen i 2019!

Dette sier Lånekassen: 
Vi deltar på utdanningsmessene fordi vi synes det det er viktig å treffe studentene før de gjør sine endelige valg. Særlig for utlandsstudenter er det viktig å undersøke på forhånd om utdanningen de ønsker å ta kan gi rett til støtte fra Lånekassen, og om de har råd til å gjennomføre studiene med støtten de får fra oss. Mange har også spørsmål om hvor mye lån de vil ende opp med etter at utdanningen er fullført. Finansiering kan være en avgjørende del av planleggingen når man velger utdanning.
Ingrid Stang Midttun, rådgiver ved Lånekassen

Foredrag
Lånekassen skal også holde informative foredrag som omhandler finansiering av studier i både inn- og utland. Tidspunkt for disse foredragene vil bli opplyst i foredragsprogrammet for hver enkelt messe.

Påmelding 
Ta kontakt med hanne@tautdanning.no for påmelding til messen.