Økonomi er kanskje ikke alt, men alt er økonomi.

Tekst og bilder: Handelshøyskolen BI

Uansett om du skal jobbe med mennesker, veldedighet, finans, ledelse, innovasjon eller markedsføring, trenger du kunnskap om økonomi. Derfor mener vi at økonomi er noe av det nyttigste du kan lære deg, i et arbeidsmarked som endrer seg raskere enn noensinne. Kunnskap om økonomi er makt!

5 gode grunner til å velge BI

  1. Godt studentmiljø. Du har gått på skole i 13 år allerede, så du vet hvor viktig det er at du trives på skolen. Få venner for livet og engasjer deg i ulike faglige eller sosiale utvalg, som eksempelvis shipping, makroøkonomi, seiling eller cheerleading.
  2. Gode forelesere. BI har et av Europas mest produktive forskningsmiljøer innenfor økonomi, ledelse og markedsføring.
  3. Valgmuligheter. Mange drømmer om å reise, se nye steder og oppleve nye kulturer. Du trenger ikke å velge bort studier for å tilfredsstille reiselysten – alle våre 13 heltidsstudier tilbyr utveksling til utlandet.
  4. Karrieremuligheter. Selv om du kan ha mye gøy underveis, så utdanner du deg først og fremst for å få den kompetansen som arbeidsmarkedet er ute etter. Over 80 % av bachelorstudentene våre er fornøyde med jobbene de har i dag.
  5. Studentbyer. Våre campuser er lokalisert i Norges fire største studentbyer: Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger. Uansett hvilken by du velger, vil du få spennende faglige, sosiale og kulturelle opplevelser.

Velkommen til Åpen Dag 8. mars i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim.

Vi åpner skolene for alle som er nysgjerrige på BI og våre studier. Det blir prøveforelesninger, informasjon om studietilbud, omvisning og muligheter til å snakke med forelesere, studenter og ansatte. Vi inviterer også spennende gjester, og i år kommer blant annet Vegard Harm til campus Trondheim. Meld deg på!

Studentambassadører

Møt Emilie som tar bachelor i Creative Industries Management og se hva hun mener om overgangen fra videregående til BI. Møt flere BI-studenter på andre studieretninger også. Er du nysgjerrig på noe, så er det bare å stille dem spørsmål.