Mangler du studieplass? Treider har ledige studieplasser

Tekst og bilder: Treider Fagskoler

Hos Treider får du korte, praktiske utdanninger som gjør deg kvalifisert til å gå rett ut i jobb etter fullført utdanning.

Vi mener at praktisk arbeid med fagstoffet og personlig oppfølging er en avgjørende faktor for å lykkes med studiene og oppnå gode resultater. Derfor blir alle våre studenter fulgt opp av sine faglærere hele veien.

I klasserommet møter du flinke lærere som har mange års yrkeserfaring fra fagområdet sitt. Vår klasseromsundervisning bidrar til et positivt læringsmiljø der du kan diskutere og samarbeide med studenter med samme interesser og mål som deg.

Vi har tette bånd til næringslivet og våre lærere har mange års erfaring fra sine fagområder. Hele 4 av 5 av våre studenter er i jobb innen 6 måneder etter fullført utdanning.

Vi har ledige studieplasser
Vi har studiestart fra slutten av august og praktiserer løpende opptak. Det innebærer at kvalifiserte søkere tas opp i den rekkefølgen de søker. For å sikre deg studieplass, kan det være lurt å søke så fort som mulig. Sannsynligheten for å komme på venteliste øker jo senere du søker. Vi anbefaler derfor at du søker så snart du har bestemt deg.

Finn ditt studium
Design
Helse
IT
Kontor og administrasjon
Logistikk
Markedsføring og ledelse
Regnskap og personal
Reiseliv