Studér ved en topp internasjonal Business School i Barcelona eller Toulouse!

Tekst og bilder: Studier i Utlandet

1062

Drømmer du om diplom fra en topp Internasjonal merkevareskole, som etterspørres av næringslivsledere?

Da er Toulouse business School (TBS) noe for deg! Du skiller deg ut blant andre jobbsøkere, med både spansk og fransk diplom. I tillegg til å beherske engelsk flytende, viser du stor interesse og forståelse for internasjonalisering. Dine kunnskaper vil bli stadig mer etterspurt i vår globale verden, og vil bli din nøkkel til interessante og spennende jobber i fremtiden.

Studere i to spennende byer!
Du kan velge mellom å studere i den trendy og aldri sovende kystbyen Barcelona, og/eller i Frankrikes mest populære studentby, Toulouse. Hvis du ikke klarer å bestemme deg, så kan du velge begge campuser. TBS sitt Bachelor in Management program undervises ved begge campuser i begge land. Du kan starte opp i Barcelona og avslutte i Toulouse, eller motsatt. Du kan i tillegg dra på utveksling i andre semester, andre året og kan velge blant 35 land i hele verden. Ved uteksaminering får du både spansk og fransk diplom, da det er samme program og samme skole i de to byene/campusene.

 

TBS er sertifisert innenfor de tre internasjonale standardene: EQUIS, AMBA og AACB, noe kun 1% av business skoler verden over er. Dette verdsettes høyt av næringslivsledere.

Gjør som Øyvind og andre nordmenn som har oppdaget TBS, søk nå!
Se video med norsk student fra TBS her

 

HVORDAN SØKE?  
TBS har sin egen Admissiontest, som foregår online på faste datoer hver måned. Søknadsskjema finner du her. De neste Admissiontest datoene er: 27. april, 22. mai, 8. juni og 29. juni. Når du ønsker å søke, send en e-post til inger@studieriutlandet.org, som vil hjelpe deg gjennom søknadsprosessen. Les mer om Admission testen her.

Master program
TBS tilbyr også mange forskjellige Masterprogram. Ta kontakt med inger@studieriutlandet.org for mer informasjon.

Lavt kostnadsnivå
Bachelorprogrammet koster 7900 euro i året og er støttet av Lånekassen. Kostnadsnivået i Barcelona og Toulouse er omtrent halvparten av det det er i Norge. Dette betyr at du som heltidsstudent vil klare deg fint med støtten du får fra Lånekassen til å bo og leve for.

Les også intervju med norsk agent for TBS i Finansavisen i mars, som fokuserer på de mange fordelene ved å studere i utlandet.

Norske nettside: http://tbs-education.no/                                                                 
Mailkontakt: inger@studieriutlandet.org
Følg oss på Facebook: Studier i Utlandet 

 

 

 


Les også om disse studietilbudene:

DEL