OPPLEV VERDEN MED EF I 2020

Tekst og bilder: EF Education

12 språk, 52 destinajsoner

EF er verdens største utdanningsorganisasjon med skoler i 23 land over hele verden. Vi tilbyr alt fra språkreiser på ungdomskolen, utveksling på videregående og språkkurs/studier etter videregående. Med EF kan du oppleve verden i 2020! Les om alle våre destinasjoner her: www.ef.no

Språk i utlandet med EF:

Er du en av de som drømmer om å oppleve verden på nye eventyr? Dette er din mulighet. Du skreddersyr oppholdet etter dine ønsker. Bad i krystallklart vann i Australia, surf på Hawaii, eller jobb frivillig i Afrika samtidig som du lærer språk – mulighetene er mange! Velg mellom våre 52 destinasjoner og 12 språk, valget er ditt. Les mer her.

Les mer om hvordan våre studenter har hatt det på tur med EF her.

Utveksling på videregående med EF:

Å studere i utlandet handler om å oppdage – nye steder, nye mennesker, nye kulturer og nye språk. Det er en stor avgjørelse, men våre elever vil fortelle deg at det er mer enn verdt det. Vi har to ulike utvekslingsprogrammer hos EF. Med EF Academy kan du velge om du vil reise til California, New York eller Oxford, der du går på en internasjonal skole og bor på campus. Med EF High School Exchange Year kan du reise til USA, Storbritannia eller Irland, der du bor i en vertsfamilie og går på en lokal high school. Det er enkelt å få VG2 godkjent gjennom begge programmene, slik at du kan begynne rett i VG3 hjemme i Norge. Uansett hvilket program du velger vil du få en uforglemmelig opplevelse. Ler mer om våre programmer her.

Kom og møt oss på utdanningsmessene i januar og februar 2020!

Bestill en gratis brosjyre HER.

EF Education First
Tlf: 22 33 66 85
E-post: 
info.norge@ef.com