Ålesund

besokende-aalesund

For rådgivere

Utdanningsmesse i Ålesund
30. – 31. januar 2017

Utdanningsmessen TaUtdanning arrangeres i Fagerlihallen 30. – 31. januar 2017. Benytt denne muligheten til å la elevene orientere seg om utdanning og yrkesvalg.

TaUtdanning gjør valg av utdanning og studier enklere. Messene legger til rette for landets skolerådgivere, og skal være et godt veiledningstiltak for ungdoms valg av utdanning. Utdanningsmessene er det eneste tiltaket innenfor utdanning og yrkesveiledning som tilbyr et så bredt utvalg av muligheter for elever og studiesøkende over hele landet. Les mer her

På messene får elevene snakke direkte med norske og utenlandske universitet og høyskoler, folkehøyskoler, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler, organisasjoner og arbeidsgivere. Norfaktas publikumsundersøkelse viser at utdanningsmessene er elevenes favoritt-tiltak!

Dere mottar informasjon og forberedelsesmateriell i forkant, slik at elevene kan være godt forberedt når de besøker messen. Vi gir også gratis inngang i skoletiden for alle forhåndspåmeldte elever og lærere.

Meld på din skole her!

Praktisk informasjon:
Forberedelse til messen (pdf)

Hallkart (pdf)
Utstillerliste (pdf)
Seminaroversikt (pdf)

Åpningstider
Mandag 30. januar 10.00 – 14.00
Tirsdag 31. januar 09.00 – 13.00

Messehall
Fagerlihallen
Gangstøvikveien
6009 Ålesund

Kontakt
Anette Sæther
anette@tautdanning.no
7380 9743

Anna Jørgensdotter Svisdal
anna@tautdanning.no
7380 9742