Hjem Rådgiver Bergen

Bergen

For rådgivere

Utdanningsmesse i Bergen
24. – 25. januar 2019

Utdanningsmessen «Utdanning & Karriere» arrangeres i Grieghallen, 24. – 25. januar 2019. Benytt denne muligheten til å la elevene orientere seg om utdanning og yrkesvalg.

Utdanningsmessene Utdanning & Karriere gjør valg av utdanning enklere. Messene legger til rette for landets skolerådgivere, og skal være et godt veiledningstiltak for ungdom som skal velge utdanning. Utdanning & Karriere er det eneste tiltaket innenfor utdannings- og karriereveiledning som tilbyr et så bredt utvalg av muligheter for elever og studiesøkende over hele landet. Les mer her

På Utdanning & Karriere får elevene snakke direkte med norske og utenlandske universitet og høyskoler, folkehøyskoler, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler, organisasjoner og arbeidsgivere. Norfaktas publikumsundersøkelse viser at dette er elevenes favoritt-tiltak!

Dere mottar informasjon og forberedelsesmateriell i forkant, slik at elevene kan være godt forberedt når de besøker messen. Vi gir også gratis inngang i skoletiden for alle forhåndspåmeldte elever og lærere.

Meld på din skole her!

Åpningstider:
Torsdag 24. januar 09.00 – 15.00
Fredag 25. januar 09.00 – 14.00

Messehall:
Grieghallen
Edvard Griegs plass 1
5015 Bergen

Nyttig informasjon:
Forberedelse til messen (pdf)
Utstillerliste (pdf) 
Hallkart (pdf)
Foredragsprogram (pdf)
Foredragspresentasjon (pdf)

Kontakt:
Hanne Nilsen
hanne@tautdanning.no
73 80 97 40

Tone Skredderbakken
tone@tautdanning.no
73 80 97 43