Hjem Rådgiver Halden

Halden

For rådgivere

Utdanningsmesse i Halden
10. – 11. januar 2019

Utdanningsmessen «Utdanning & Karriere» arrangeres i lokalene til Høgskolen i Østfold i Halden, 10. – 11. januar 2019. Benytt denne muligheten til å la elevene orientere seg om utdanning og yrkesvalg.

Utdanningsmessene Utdanning & Karriere gjør valg av utdanning enklere. Messene legger til rette for landets skolerådgivere, og skal være et godt veiledningstiltak for ungdom som skal velge utdanning. Utdanning & Karriere er det eneste tiltaket innenfor utdannings- og karriereveiledning som tilbyr et så bredt utvalg av muligheter for elever og studiesøkende over hele landet. Les mer her

På Utdanning & Karriere får elevene snakke direkte med norske og utenlandske universitet og høyskoler, folkehøyskoler, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler, organisasjoner og arbeidsgivere. Norfaktas publikumsundersøkelse viser at dette er elevenes favoritt-tiltak!

Dere mottar informasjon og forberedelsesmateriell i forkant, slik at elevene kan være godt forberedt når de besøker messen. Vi gir også gratis inngang i skoletiden for alle forhåndspåmeldte elever og lærere.

Meld på din skole her!

Åpningstider:
Torsdag 10. januar 09.00 – 14.00
Fredag 11. januar 09.00 – 12.00

Messehall:
Høgskolen i Østfold
B.R.A. veien 4
Remmen, Halden