Ålesund 28. – 29. januar 2019

Delta på utdanningsmessen Utdanning & Karriere i Ålesund og møt utdannings- og arbeidssøkende fra hele Møre og Romsdal! Messen arrangeres i Fagerlihallen, like utenfor Ålesund sentrum.

Besøkende
Hovedvekten av besøkende er fra den videregående skole og ungdomsskolen. Elevene blir spesielt invitert i samarbeid med skolenes rådgivere. Messen besøkes også av elever fra folkehøgskoler, studenter, rådgivere, lærere, arbeidssøkende og andre som er opptatt av utdanning og yrke.

Norfaktas publikumsundersøkelse viser at utdanningsmessen er elevenes foretrukne veiledningstiltak. Mer enn 9 av 10 mener at messen påvirker valg av utdanning eller studiested! Les hele rapporten her.

Utstillere
Utstillere på messen er norske og utenlandske universitet og høgskoler, folkehøgskoler, private og offentlige institusjoner, organisasjoner, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler og bedrifter.

Rådgiverforum Norge
Som hovedsamarbeidspartner til Rådgiverforum Norge (RFN) styrker vi kontinuerlig vår relasjon til skolene og bruken av utdanningsmesser som en viktig strategi i rådgivning av elever.

For mer informasjon, ta kontakt:
Mari L. Bye
mari@tautdanning.no
Tlf: 73 80 97 65

Praktisk informasjon

Informasjon om messehallen, rigge- og åpningstider i Ålesund:

Messehall:
Fagerlihallen
Gangstøvikveien
6009 Ålesund

Riggedag:
Søndag 27. januar: 1400 – 1800

Åpningstider:
Mandag 28. januar: 1000 – 1400
Tirsdag 29. januar: 0900 – 1300

Praktisk informasjon:
Hallkart (pdf)
Utstillerliste (pdf)
Foredragsprogram (pdf)

NB: Vi tar forbehold om justeringer av åpningstidene. Eventuelle endringer vil bli lagt ut på nettsidene. Praktisk informasjon, korrekte rigge- og åpningstider mm. blir sendt på e-post til alle utstillere i forkant av messen.

Hotell

Vi forhandler frem gode hotellavtaler i hver messeby. Vi velger hotell med god beliggenhet for messehall og offentlig transport.

Scandic Parken
Storgata 16
6002 Ålesund

Priser: 
Enkeltrom: kr 895,- inkl. frokost
Dobbeltrom: kr 1090,- inkl. frokost

For bestilling av rom:
Tlf: +47 70 13 23 00 | E-post: parken@parkenhotel.no
Bestillingskode: 46758611
Kan bestilles helt opp til arrangementsdato så fremt det er plass

Scandic Parken ligger sentralt i Ålesund, nært busser, offentlig transport og resturanter. De fleste rommene har fantastisk utsikt over Ålesund eller de nærliggende øyene. Hotellet har badstue og treningsrom. Mer informasjon om Scandic Parken

Bestilling av standutstyr

Inkludert i standleien på utdanningsmessene er kun areal og standvegger. Standutstyr (tepper, lys, stoler, bord etc.) kan bestilles i tillegg.

Vi tilbyr et bredt utvalg av standutstyr. Dette bestilles gjennom vårt elektroniske bestillingssystem. Alle påmeldte utstillere vil få tilsendt brukernavn og passord via dette systemet.

For mer informasjon, ta kontakt:
Ida Indahl
ida@messeselskapet.no
Tlf: 73 80 97 47

Transport

Ved deltakelse på en eller flere utdanningsmesser vil behovet for transport av blant annet standutstyr og brosjyrer melde seg.

Transportleverandøren Timing Transport AS sørger for rask og effektiv transport og levering av utstyr på din stand ved messestart. Spørsmål vedrørende transport rettes til Timing Transport AS ved Gunnar Steig.

For mer informasjon, ta kontakt:
Gunnar Steig
transport@messeselskapet.no
Tlf: 477 588 00

Ønsker du å være utstiller på messen?

Registrer deg her eller ta kontakt på info@tautdanning.no / 73 80 97 65.