Bergen 24. – 25. januar 2019

Delta på utdanningsmessen Utdanning & Karriere i Bergen og møt utdannings- og arbeidssøkende fra hele Hordaland! Messen arrangeres i Grieghallen som ligger midt i Bergen sentrum.


Besøkende

Hovedvekten av besøkende er fra den videregående skole og ungdomsskolen. Elevene blir spesielt invitert i samarbeid med skolenes rådgivere. Messen besøkes også av elever fra folkehøgskoler, studenter, rådgivere, lærere, arbeidssøkende og andre som er opptatt av utdanning og yrke.

Norfaktas publikumsundersøkelse viser at utdanningsmessen er elevenes foretrukne veiledningstiltak. Mer enn 9 av 10 mener at messen påvirker valg av utdanning eller studiested! Les hele rapporten her.

Utstillere
Utstillere på messen er norske og utenlandske universitet og høgskoler, folkehøgskoler, private og offentlige institusjoner, organisasjoner, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler og bedrifter.

Rådgiverforum Norge
Som hovedsamarbeidspartner til Rådgiverforum Norge (RFN) styrker vi kontinuerlig vår relasjon til skolene og bruken av utdanningsmesser som en viktig strategi i rådgivning av elever.

For mer informasjon, ta kontakt:
Mari L. Bye
mari@tautdanning.no
Tlf: 73 80 97 65

Praktisk informasjon

Informasjon om messehallen, rigge- og åpningstider i Bergen:

Messehall
Grieghallen
Edvard Griegs plass 1
5015 Bergen

Riggedag
Onsdag 23. januar: 1400 – 1800

Åpningstider
Torsdag 24. januar: 0900 – 1500
Fredag 25. januar: 0900 – 1400

Praktisk informasjon:
Utstillerliste (pdf)

Messekart (pdf)
Foredragsprogram (pdf)
Foredragspresentasjon (pdf)

NB: Vi tar forbehold om justeringer av åpningstidene. Eventuelle endringer vil bli lagt ut på nettsidene. Praktisk informasjon, korrekte rigge- og åpningstider mm. blir sendt på e-post til alle utstillere i forkant av messen.

Hotell

Vi forhandler frem gode hotellavtaler i hver messeby. Vi velger hotell med god beliggenhet for messehall og offentlig transport.

Scandic Ørnen
Lars Hillesgate 18
5008 Bergen

Priser:
Enkeltrom: 1 290,- inkl. frokost
Dobbeltrom: 1490,- inkl. frokost

For bestilling av rom:
Tlf: +47 55 37 50 00 | E-post: ornen@scandichotels.com
Bestillingskode: MES240119 – Spesifiser om du ønsker Scandic Ørnen eller Byparken
Bestillingsfrist: 10. januar

Scandic Ørnen har en attraktiv plassering nær Bystasjonen i Bergen sentrum. Hotellet liggende i byens kulturakse med kort avstand til Grieghallen. Hotellet har byens eneste skybar i 13. etasje, samt treningssenter med mulighet for å bestille personlig trener.
Mer informasjon om Scandic Ørnen.

Scandic Byparken
Christiesgate 5-7
5808 Bergen

Priser:
Enkeltrom: 1090,- inkl. frokost
Dobbeltrom: 1290,- inkl. frokost

For bestilling av rom:
Tlf: +47 55 554 56 00 | E-post: byparken@scandichotels.com
Bestillingskode: MES240119 – Spesifiser om du ønsker Scandic Ørnen eller Byparken
Bestillingsfrist: 10. januar
Hotell Scandic Byparken ligger sentralt i hjertet av Bergen, nær buss- og jernbanestasjonen og severdigheter. Hotellet er noen få minutter unna Grieghallen hvor utdanningsmessen arrangeres. Mer informasjon om Scandic Byparken

Bestilling av standutstyr

Inkludert i standleien på utdanningsmessene er kun areal og standvegger. Standutstyr (tepper, lys, stoler, bord etc.) kan bestilles i tillegg.

Vi tilbyr et bredt utvalg av standutstyr. Dette bestilles gjennom vårt elektroniske bestillingssystem. Alle påmeldte utstillere vil få tilsendt brukernavn og passord via dette systemet.

For mer informasjon, ta kontakt:
Ida Indahl
ida@messeselskapet.no
Tlf: 73 80 97 47

Transport

Ved deltakelse på en eller flere utdanningsmesser vil behovet for transport av blant annet standutstyr og brosjyrer melde seg.

Transportleverandøren Timing Transport AS sørger for rask og effektiv transport og levering av utstyr på din stand ved messestart. Spørsmål vedrørende transport rettes til Timing Transport AS ved Gunnar Steig.

For mer informasjon, ta kontakt:
Gunnar Steig
transport@messeselskapet.no
Tlf: 477 588 00

Ønsker du å være utstiller på messen?

Registrer deg her eller ta kontakt på info@tautdanning.no / 73 80 97 65.