Fredrikstad

Fredrikstad 29. – 30. oktober 2019

Delta som utstiller på utdanningsmessen Utdanning & Karriere i Fredrikstad og møt utdannings- og arbeidssøkende fra hele Østfold!

Messen arrangeres i Kongstenhallen i samarbeid med Østfold Fylkeskommune som sikrer et meget godt besøk fra alle ungdomsskolene i fylket. Messen blir i tillegg besøkt av elever fra relevante fagretninger og trinn fra den videregående skolen.

9 av 10 mener at besøk på utdanningsmessen kan påvirke deres valg av utdanning eller studiested. Les mer om undersøkelsen blant publikum her.

Besøkende
De fleste besøkende på denne messer er elever fra ungdomsskolen samt noen elever fra videregående skole. Elevene blir spesielt invitert i samarbeid med skolens rådgivere.

Utstillere
Utstillere på messen er hovedsaklig videregående skoler, opplæringskontor, fagskoler og bedrifter, samt noen tilbydere av høyere utdanning. Private skoler og organisasjoner som tilbyr utveksling og skoletilbud i utlandet er også representert.

Rådgiverforum Norge
Som hovedsamarbeidspartner til Rådgiverforum Norge (RFN) styrker vi kontinuerlig vår relasjon til skolene og bruken av utdanningsmesser som en viktig strategi i rådgivning av elever.


Praktisk informasjon

Messehall
Kongstenhallen
Torsnesveien 12
1630 Gamle Fredrikstad

Riggedag
Mandag 28. oktober: 1500 – 1900

Åpningstider
Tirsdag 29. oktober 09.00 – 19.00
Onsdag 30. oktober 09.00 – 14.00

Program for messen:
Utstillerliste (pdf)
Hallkart (pdf)

Vi tar forbehold om endringer. Praktisk informasjon blir også sendt på e-post til påmeldte utstillere i forkant av messen.


Standutstyr

Kun areal og standvegger er inkludert i standleien på utdanningsmessene. Standutstyr som strøm, belysning, møbler og tepper kan bestilles i tillegg.

Vi tilbyr et bredt utvalg av standutstyr og tekniske tjenester. Dette bestilles gjennom et elektronisk bestillingssystem som alle påmeldte utstillere får tilgang til i løpet av høsten.

Ved spørsmål om standutstyr, ta kontakt:
Ida Indahl
ida@messeselskapet.no
Tlf: 73 80 97 47


Transport

Ved deltakelse på en eller flere utdanningsmesser vil behovet for transport av blant annet standutstyr og brosjyrer melde seg.

Transportleverandøren Timing Transport AS sørger for rask og effektiv transport og levering av utstyr til din stand innen messestart. Spørsmål vedrørende transport rettes til Timing Transport AS ved Gunnar Steig.


For mer informasjon, ta kontakt:
Gunnar Steig
transport@messeselskapet.no
Tlf: 477 588 00


Hotell

Quality Hotel Fredrikstad
Nygata 2/6
1607 Fredrikstad

Priser:
Enkeltrom 1245,- per natt inkl. frokost
Dobbeltrom 1345,- per natt inkl. frokost

For bestilling av rom:
Ring 69 39 30 00 og referer til Utdanningsmessen 29.-30. oktober.
Frist for bestilling: 15. oktober

Quality Hotel Fredrikstad ligger i sentrum av Fredrikstad med gangavstand til sentralbanestasjonen og den sjarmerende gågaten med sitt varierte utvalg av moderne butikker, kafeer og gallerier.
Mer informasjon om Quality Hotel Fredrikstad


Ønsker du å være utstiller på messen?

Registrer deg her eller ta kontakt på info@tautdanning.no / 73 80 97 65.

Praktisk info:

Info om messene i: