Fredrikstad

Fredrikstad
30. – 31. oktober 2018

Delta som utstiller på utdanningsmessen Utdanning & Karriere i Fredrikstad og møt utdannings- og arbeidssøkende fra hele Østfold!

Messen arrangeres i Kongstenhallen i samarbeid med Østfold Fylkeskommune som sikrer et meget godt besøk fra alle ungdomsskolene i fylket. Messen blir i tillegg besøkt av elever fra relevante fagretninger og trinn fra den videregående skolen.

Norfaktas publikumsundersøkelse viser at utdanningsmessen er elevenes foretrukne veiledningstiltak. Mer enn 9 av 10 mener at messen påvirker valg av utdanning eller studiested! Les hele rapporten her.

Besøkende
De fleste besøkende på denne messer er elever fra ungdomsskolen samt noen elever fra videregående skole. Elevene blir spesielt invitert i samarbeid med skolens rådgivere.

Utstillere
Utstillere på messen er hovedsaklig videregående skoler, opplæringskontor, fagskoler og bedrifter, samt noen tilbydere av høyere utdanning. Private skoler og organisasjoner som tilbyr utveksling og skoletilbud i utlandet er også representert.

Rådgiverforum Norge
Som hovedsamarbeidspartner til Rådgiverforum Norge (RFN) styrker vi kontinuerlig vår relasjon til skolene og bruken av utdanningsmesser som en viktig strategi i rådgivning av elever.

For mer informasjon, ta kontakt:
Mari L. Bye
mari@tautdanning.no
Tlf: 73 80 97 65

Praktisk informasjon

Informasjon om messehallen, rigge- og åpningstider i Fredrikstad:

Messehall
Kongstenhallen
Torsnesveien 12
1630 Gamle Fredrikstad

Riggedag
Mandag 29. oktober: 1500 – 1900

Åpningstider

Tirsdag 30. oktober: 0900 – 1900
Onsdag 31. oktober: 0900 – 1400

Utstillerliste (pdf)
Hallkart Fredrikstad 2018
Infoskriv Fredrikstad 2018

NB: Vi tar forbehold om justeringer av åpningstidene. Eventuelle endringer vil bli lagt ut på nettsidene. Praktisk informasjon, korrekte rigge- og åpningstider mm. blir sendt på e-post til alle utstillere i forkant av messen.

Hotell

FREDRIKSTAD
Quality Hotel Fredrikstad
Nygata 2/6
1607 Fredrikstad

Priser:
Enkeltrom 1220,- per natt inkl. frokost
Dobbeltrom 1335,- per natt inkl. frokost

For bestilling av rom:
Ring 69 39 30 00 og referer til Messeselskapet.
Frist for bestilling: 15. oktober

Quality Hotel Fredrikstad ligger i sentrum av Fredrikstad med gangavstand til sentralbanestasjonen og den sjarmerende gågaten med sitt varierte utvalg av moderne butikker, kafeer og gallerier.
Mer informasjon om Quality Hotel Fredrikstad

Bestilling av standutstyr

Inkludert i standleien på utdanningsmessene er kun areal og standvegger. Standutstyr (tepper, lys, stoler, bord etc.) kan bestilles i tillegg.

Vi tilbyr et bredt utvalg av standutstyr. Dette bestilles gjennom vårt elektroniske bestillingssystem. Alle påmeldte utstillere vil få tilsendt brukernavn og passord via dette systemet.

For mer informasjon, ta kontakt:
Ida Indahl
ida@messeselskapet.no
Tlf: 73 80 97 47

Transport

Ved deltakelse på en eller flere utdanningsmesser vil behovet for transport av blant annet standutstyr og brosjyrer melde seg.

Transportleverandøren Timing Transport AS sørger for rask og effektiv transport og levering av utstyr på din stand ved messestart. Spørsmål vedrørende transport rettes til Timing Transport AS ved Gunnar Steig.


For mer informasjon, ta kontakt:
Gunnar Steig
transport@messeselskapet.no
Tlf: 477 588 00

Ønsker du å være utstiller på messen?

Registrer deg her eller ta kontakt på info@tautdanning.no / 73 80 97 65.