Halden 10. – 11. januar 2019

Delta på utdanningsmessen Utdanning & Karriere i Halden og møt utdannings- og arbeidssøkende fra hele Østfold! Messen arrangeres ved Høgskolen i Østfold.

Besøkende
Hovedvekten av besøkende på denne messen er fra den videregående skole. Elevene blir spesielt invitert i samarbeid med skolenes rådgivere. Messen besøkes også av studenter, rådgivere, lærere, arbeidssøkende og andre som er opptatt av utdanning og yrke.

Norfaktas publikumsundersøkelse viser at utdanningsmessen er elevenes foretrukne veiledningstiltak. Mer enn 9 av 10 mener at messen påvirker valg av utdanning eller studiested! Les hele rapporten her.

Utstillere
Utstillere på messen er norske og utenlandske universitet og høgskoler, folkehøgskoler, private og offentlige institusjoner, organisasjoner, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler og bedrifter.

Rådgiverforum Norge
Som hovedsamarbeidspartner til Rådgiverforum Norge (RFN) styrker vi kontinuerlig vår relasjon til skolene og bruken av utdanningsmesser som en viktig strategi i rådgivning av elever.

 

For mer informasjon, ta kontakt:
Mari L. Bye
mari@tautdanning.no
Tlf: 73 80 97 65

Praktisk informasjon

Informasjon om messehallen, rigge- og åpningstider i Halden:


Messehall

Høgskolen i Østfold
B.R.A. veien 4
Remmen, Halden

Riggedag
Onsdag 9. januar: 1200 – 1500

Åpningstider
Torsdag 10. januar: 0900 – 1400
Fredag 11. januar: 0900 – 1200

Praktisk informasjon:
Utstillerliste (pdf)
Hallkart (pdf)
Foredragsprogram (pdf)

NB: Vi tar forbehold om justeringer av åpningstidene. Eventuelle endringer vil bli lagt ut på nettsidene. Praktisk informasjon, korrekte rigge- og åpningstider mm. blir sendt på e-post til alle utstillere i forkant av messen.

Hotell

Vi forhandler frem gode hotellavtaler i hver messeby. Vi velger hotell med god beliggenhet for messehall og offentlig transport.

Thon Hotel Halden
Langbrygga 1
1767 Halden

Priser:
Enkeltrom: kr 1095,- inkl. frokost

For bestilling av rom:
E-post:  halden@olavthon.no
Oppgi bookingkode: 27142494
Bestillingsfrist: 10. desember

Thon Hotel Halden ligger idyllisk til på Bryggepromenaden med alle byens fasiliteter i umiddelbar nærhet. Det er kort vei til vakre Fredriksten Festning og andre attraksjoner i Halden. Mer informasjon om Thon Hotel Halden

 

Bestilling av standutstyr

Inkludert i standleien på utdanningsmessene er kun areal og standvegger. Standutstyr (tepper, lys, stoler, bord etc.) kan bestilles i tillegg.

Vi tilbyr et bredt utvalg av standutstyr. Dette bestilles gjennom vårt elektroniske bestillingssystem. Alle påmeldte utstillere vil få tilsendt brukernavn og passord via dette systemet.

For mer informasjon, ta kontakt:
Ida Indahl
ida@messeselskapet.no
Tlf: 73 80 97 47

Transport

Ved deltakelse på en eller flere utdanningsmesser vil behovet for transport av blant annet standutstyr og brosjyrer melde seg.

Transportleverandøren Timing Transport AS sørger for rask og effektiv transport og levering av utstyr på din stand ved messestart. Spørsmål vedrørende transport rettes til Timing Transport AS ved Gunnar Steig.

For mer informasjon, ta kontakt:
Gunnar Steig
transport@messeselskapet.no
Tlf: 477 588 00

Ønsker du å være utstiller på messen?

Registrer deg her eller ta kontakt på info@tautdanning.no / 73 80 97 65.