Lillestrøm

Lillestrøm 7. – 8. januar 2019

Delta på utdanningsmessen Jobb & Utdanning i Lillestrøm og møt utdannings- og arbeidssøkende fra hele Østlandsområdet! Messen arrangeres på Norges Varemesse som er et stort messesenter like ved Lillestrøm stasjon.

Besøkende
Hovedvekten av besøkende er fra den videregående skole og ungdomsskolen. Elevene blir spesielt invitert i samarbeid med skolenes rådgivere og tilbys busstransport til og fra messehallen. Andre som besøker arrangementet er elever fra folkehøgskoler, studenter, rådgivere, lærere, arbeidssøkende og andre som er opptatt av utdanning og yrke.

Norfaktas publikumsundersøkelse viser at utdanningsmessen er elevenes foretrukne veiledningstiltak. Mer enn 9 av 10 mener at messen påvirker valg av utdanning eller studiested! Les hele rapporten her.

Utstillere
Utstillere på messen er norske og utenlandske universitet og høgskoler, folkehøgskoler, private og offentlige institusjoner, organisasjoner, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler og bedrifter. Jobb & Utdanning er den største utdanningsmessen i Norge.

Rådgiverforum Norge
Som hovedsamarbeidspartner til Rådgiverforum Norge (RFN) styrker vi kontinuerlig vår relasjon til skolene og bruken av utdanningsmesser som en viktig strategi i rådgivning av elever.

For mer informasjon, ta kontakt:
Mari L. Bye
mari@tautdanning.no
Tlf: 73 80 97 65

Praktisk informasjon

Informasjon om messehallen, rigge- og åpningstider i Lillestrøm:

Messehall
Norges Varemesse
Messeveien 8
2004 Lillestrøm

Riggedag:
Søndag 6. januar: 1200 – 1900

Åpningstider:
Mandag 7. januar: 0900 – 1800
Tirsdag 8. januar: 0900 – 1400

Praktisk informasjon:
Hallkart (pdf)
Foredragsprogram (pdf)
Utstillerliste (pdf)

NB: Vi tar forbehold om justeringer av åpningstidene. Eventuelle endringer vil bli lagt ut på nettsidene. Praktisk informasjon, korrekte rigge- og åpningstider mm. blir sendt på e-post til alle utstillere i forkant av messen.

Hotell

Vi forhandler frem gode hotellavtaler i hver messeby. Vi velger hotell med god beliggenhet for messehall og offentlig transport.

Thon Hotel Arena
Nesgata 1
2004 Lillestrøm

Priser:
Enkeltrom 1521,- per natt inkl. frokost

For bestilling av rom:
Tel: +47 66 93 60 00 | arena.kongress4@olavthon.no
Oppgi bookingkode: 27131490
Frist for bestilling: 17. desember 2018

Thon Hotel Arena ligger vegg-i-vegg med Norges Varemesse i Lillestrøm og i gangavstand fra togstasjonen. Hotellet er Norges eneste kongress- og messehotell med sin helt spesielle tilknytning til Norges Varemesse, hvor utdanningsmessen blir arrangert. Flytoget tar bare 12 minutter til Gardermoen og Oslo sentrum. Mer informasjon om Thon Hotel Arena

Bestilling av standutstyr

Inkludert i standleien på utdanningsmessene er kun areal og standvegger. Standutstyr (tepper, lys, stoler, bord etc.) kan bestilles i tillegg.

Vi tilbyr et bredt utvalg av standutstyr. Dette bestilles gjennom vårt elektroniske bestillingssystem. Alle påmeldte utstillere vil få tilsendt brukernavn og passord via dette systemet.

For mer informasjon, ta kontakt:
Ida Indahl
ida@messeselskapet.no
Tlf: 73 80 97 47

Ekstra standutstyr – Unikt tilbud i Lillestrøm!

Utstillere som deltar på Jobb & Utdanning messen i Lillestrøm kan bestille ekstra standutstyr fra Norges Varemesser sin produktkatalog.

Vennligst ta kontakt på utleie@messeselskapet.no for informasjon om produktutvalg og bestilling.

Transport

Ved deltakelse på en eller flere utdanningsmesser vil behovet for transport av blant annet standutstyr og brosjyrer melde seg.

Transportleverandøren Timing Transport AS sørger for rask og effektiv transport og levering av utstyr på din stand ved messestart. Spørsmål vedrørende transport rettes til Timing Transport AS ved Gunnar Steig.

For mer informasjon, ta kontakt:
Gunnar Steig
transport@messeselskapet.no
Tlf: 477 58 800

Ønsker du å være utstiller på messen?

Registrer deg her eller ta kontakt på info@tautdanning.no / 73 80 97 65.