Sandefjord 16. – 17. januar 2020

Delta på utdanningsmessen Utdanning & Karriere i Sandefjord og møt utdannings- og arbeidssøkende fra Vestfold, Buskerud og Telemark. Messen arrangeres i Jotunhallen, rett ved Sandefjord videregående skole.


Besøkende
Hovedvekten av besøkende er fra den videregående skole og ungdomsskolen. Elevene blir spesielt invitert i samarbeid med skolenes rådgivere. Messen besøkes også av elever fra folkehøgskoler, studenter, rådgivere, lærere, arbeidssøkende og andre som er opptatt av utdanning og yrke.

9 av 10 mener at besøk på utdanningsmessen kan påvirke deres valg av utdanning eller studiested. Les mer om undersøkelsen blant publikum her.

Utstillere
Utstillere på messen er norske og utenlandske universitet og høgskoler, folkehøgskoler, private og offentlige institusjoner, organisasjoner, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler og bedrifter.

Hold foredrag for de besøkende
Messen arrangeres i samarbeid med Sandefjord videregående skole, som ligger en kort spasertur unna messehallen. På skolen holdes det et stort antall foredrag, som er godt besøkt av publikum. Alle påmeldte utstillere får tilbud om å holde foredrag.

Rådgiverforum Norge
Som hovedsamarbeidspartner til Rådgiverforum Norge (RFN) styrker vi kontinuerlig vår relasjon til skolene og bruken av utdanningsmesser som en viktig strategi i rådgivning av elever.

Praktisk informasjon

Messehall
Jotunhallen
Sportsvegen 25
3224 Sandefjord

Riggedag
Onsdag 15. januar: 1400 – 1800

Åpningstider

Torsdag 16. januar: 0900 – 1400
Fredag 17. januar: 0900 – 1400

Program for messen: (dette publiseres ca 2-3 uker før messestart)
Utstillerliste (pdf)
Hallkart (pdf)
Foredragsprogram (pdf)

Vi tar forbehold om endringer. Praktisk informasjon blir også sendt på e-post til påmeldte utstillere i forkant av messen.

Standutstyr

Kun areal og standvegger er inkludert i standleien på utdanningsmessene. Standutstyr som strøm, belysning, møbler og tepper kan bestilles i tillegg.

Vi tilbyr et bredt utvalg av standutstyr og tekniske tjenester. Dette bestilles gjennom et elektronisk bestillingssystem som alle påmeldte utstillere får tilgang til i løpet av høsten.

For mer informasjon, ta kontakt:
Ida Indahl
ida@messeselskapet.no
Tlf: 73 80 97 47

Transport

Ved deltakelse på en eller flere utdanningsmesser vil behovet for transport av blant annet standutstyr og brosjyrer melde seg.

Transportleverandøren Timing Transport AS sørger for rask og effektiv transport og levering av utstyr på din stand ved messestart. Spørsmål vedrørende transport rettes til Timing Transport AS ved Gunnar Steig.

For mer informasjon, ta kontakt:
Gunnar Steig
transport@messeselskapet.no
Tlf: 477 588 00

Hotell

Clarion Collection Hotel Atlantic
Jernbanealleen 33
3210 Sandefjord

Priser:
Enkeltrom: kr 1 245,- inkl. frokost
Dobbeltrom, 1 person: kr 1 345,- inkl. frokost
Dobbeltrom, 2 personer: kr. 1 445,- inkl. frokost

Bestilling av rom:
Tel: +47 33 42 81 50 | cc.atlantic@choice.no
Bestillingskode: GR005194
Bestillingsfrist: 2. januar

På Clarion Collection Hotel Atlantic bor du med Sandefjords maritime historie i veggene, 300 meter fra togstasjonen. Hotellet har gangavstand til Sandefjords varierte utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Prisen inkluderer frokost, kaffe, te og frukt ved resepsjonen hele døgnet, «afternoon sweets» fra kl. 15:00-18:00 samt «Tonight’s Special» fra kl. 18:00-21:00.
Mer informasjon om Clarion Collection Hotel Atlantic

Ønsker du å være utstiller på messen?

Registrer deg her eller ta kontakt på info@tautdanning.no / 73 80 97 65.

Praktisk info:

Info om messene i: