Tromsø 7. – 8. februar 2019

Delta på utdanningsmessen Utdanning & Karriere i Tromsø og møt utdannings- og arbeidssøkende fra hele Troms! Messen arrangeres i Tromsøhallen som ligger like utenfor Tromsø sentrum.


Besøkende
Hovedvekten av besøkende er fra den videregående skole og ungdomsskolen. Elevene blir spesielt invitert i samarbeid med skolenes rådgivere. Messen besøkes også av elever fra folkehøgskoler, studenter, rådgivere, lærere, arbeidssøkende og andre som er opptatt av utdanning og yrke.

Norfaktas publikumsundersøkelse viser at utdanningsmessen er elevenes foretrukne veiledningstiltak. Mer enn 9 av 10 mener at messen påvirker valg av utdanning eller studiested! Les hele rapporten her.

Utstillere
Utstillere på messen er norske og utenlandske universitet og høgskoler, folkehøgskoler, private og offentlige institusjoner, organisasjoner, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler og bedrifter.

Rådgiverforum Norge
Som hovedsamarbeidspartner til Rådgiverforum Norge (RFN) styrker vi kontinuerlig vår relasjon til skolene og bruken av utdanningsmesser som en viktig strategi i rådgivning av elever.

For mer informasjon, ta kontakt:
Mari L. Bye
mari@tautdanning.no
Tlf: 73 80 97 65

Praktisk informasjon

Informasjon om messehallen, rigge- og åpningstider i Tromsø:

Messehall
Tromsøhallen
Templarheimen
9010 Tromsø

Riggedag
Onsdag 6. februar: 1400 – 1800

Åpningstider
Torsdag 7. februar: 1000 – 1400
Fredag 8. februar: 1000 – 1400

Praktisk informasjon:
Utstillerliste (pdf)
Hallkart (pdf)
Foredragsprogram (pdf)
Foredragspresentasjon (pdf)

NB: Vi tar forbehold om justeringer av åpningstidene. Eventuelle endringer vil bli lagt ut på nettsidene. Praktisk informasjon, korrekte rigge- og åpningstider mm. blir sendt på e-post til alle utstillere i forkant av messen.

Hotell

Vi forhandler frem gode hotellavtaler i hver messeby. Vi velger hotell med god beliggenhet for messehall og offentlig transport.

Thon Hotel Tromsø
Grønnegata 50
9008 Tromsø

Priser:
Enkeltrom: kr 1 625,- inkl. frokost

For bestilling av rom:
E-post: tromso.booking@olavthon.no
Bestillingskode: 27117774

Thon Hotel Tromsø er et nytt og moderne forretningshotell med 152 velutstyrte rom og kapasitet for opptil 300 personer. Hotellet ligger sentralt plassert i Tromsø, nær flybuss og offentlig kommunikasjon. Mer informasjon om Thon Hotel Tromsø


Smarthotel Tromsø

Vestegata 6
9008 Tromsø

Priser:
Enkeltrom: kr 1 075,- inkl. frokost
Dobbeltrom: kr. 1 175,- inkl. frokost

For bestilling av rom:
Send bestilling til mr@smarthotel.no og marker mailen med «Utdanning & Karriere».
Bestillingskode: Utdanning & Karriere

Smarthotel Tromsø åpnet April 2013, midt i Tromsø sentrum. Hotellet har få minutters gangavstand til både storgata, Rorbua og Skarven. De samarbeider med de beste selskapene som tar deg med på arktiske opplevelser eller midnattssol. Vårt konsept er å tilby billig overnatting i en smart innpakning av høy kvalitet.
Mer informasjon om Smarthotel Tromsø her.

Bestilling av standutstyr

Inkludert i standleien på utdanningsmessene er kun areal og standvegger. Standutstyr (tepper, lys, stoler, bord etc.) kan bestilles i tillegg.

Vi tilbyr et bredt utvalg av standutstyr. Dette bestilles gjennom vårt elektroniske bestillingssystem. Alle påmeldte utstillere vil få tilsendt brukernavn og passord via dette systemet.

For mer informasjon, ta kontakt:
Ida Indahl
ida@messeselskapet.no
Tlf: 73 80 97 47

Transport

Ved deltakelse på en eller flere utdanningsmesser vil behovet for transport av blant annet standutstyr og brosjyrer melde seg.

Transportleverandøren Timing Transport AS sørger for rask og effektiv transport og levering av utstyr på din stand ved messestart. Spørsmål vedrørende transport rettes til Timing Transport AS ved Gunnar Steig.

For mer informasjon, ta kontakt:
Gunnar Steig
transport@messeselskapet.no
Tlf: 477 588 00

Ønsker du å være utstiller på messen?

Registrer deg her eller ta kontakt på info@tautdanning.no / 73 80 97 65.