Tekst og bilder: SONOR Study Outside Norway

Det har aldri vært et bedre tidspunkt å følge lidenskapen for kunst, design, mote, eller til og med teknologi. De kreative næringene er i vinden og bare i Storbritannia skaper kreative hjerner verdier for hele £8 millioner i timen. I Storbritannia alene er det den mest voksende næringen – med et hav av muligheter.

Ved å gå et kreativt studium, får du mulighet til å sette ditt preg på hverdagen til folk flest. Med en digital verden, trenger man de med kreative fag overalt. Vil du være med å bestemme hvordan fremtidens mobiltelefoner skal se ut? Være med på å lage det neste ‘Fortnite’? Eller kanskje du vil la ditt design forme Snapchat, Instagram eller den neste store appen? Mulighetene er utallige.

Vi i SONOR tilbyr gratis veiledning for deg som ønsker å studere i utlandet. Ved å studere noe kreativt åpner du en verden av muligheter. Noe av det du kan studere ved våre samarbeidsuniversitet er:

Animasjon – dataspillutvikling – drama og teater – fashion – film og tv – fotografi – grafisk og digital design – interiør design – kreativ skriving – kunst og design – mote og tekstildesign – web-design – mye mer

Med andre ord tilbyr våre samarbeidsuniversitet en haug av muligheter innenfor de kreative fagene. Ta kontakt med oss i SONOR, så kan du få masse spennende informasjon om dine muligheter for å studere noe kreativt i utlandet!

Møt University of the Arts London i Oslo

Universitetet ble i 2019 kåret til nummer to i verden innen kunst og design. Ved universitetet kan du studere alt fra klesdesign til arkitektur og fotografi – det er bare fantasien som setter grenser!

Snakk med en ekspert! Christopher Brown, som har mange års erfaring som foreleser ved University of the Arts London, vil komme til Oslo for å holde en portefølje workshop for de som er interesserte i en utdanning innen kunst og design.  Ta gjerne med deg porteføljen din eller skissebøker om du har dette. Det er også mulig å sette opp et individuelt møte med Christopher hvis du ønsker mer veiledning.

Tid: 25.februar kl 17.00 – 19.00
Sted: SONORs kontor i Torggata 11, 0181
Påmelding: send en mail til camilla@sonor.no

 

 

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: