HjemAkademiet styrker sk...

Akademiet styrker skoletilbudet i Bergen

Tekst og bilder: Akademiet Norge

Kolon Privatistskole blir en del av Akademiet

Kolon Privatistskole blir Akademiet Privatistskole Bergen
Akademiet er landets største aktør innen privat videregående opplæring. Skolen driver videregående skoler, grunnskoler, privatistkurs og nettstudier over hele landet, under merkevarenavnene Akademiet og Heltberg.

I sommer flyttet Akademiet Bergen fra Marken til Jonas Reins gate 4. Kun to minutter unna i Agnes Mowinckels gate, holder den lokale privatistskolen Kolon til. I høst ble Kolon en del av Akademiet og blir dermed Akademiet Privatistskole Bergen.

– Vi er svært glade for at Kolon nå er en del av Akademiet. Kolon er godt etablert i byen, har en svært dyktig stab med erfarne rådgivere og lærere, og ikke minst er privatistene som følger kurs ved skolen svært fornøyde. Vi vil arbeide for å ivareta og videreføre det gode tilbudet når Kolon nå har blitt en del av Akademiet, sier Jan Ove Otterlei, daglig leder i Akademiet Norge.

Kolon Privatistskole ble startet i 2016 og tilbyr privatistkurs for de som skal ta fag fra videregående skole som privatister, i klasserom og på nett. Ann Kristin Svartefoss, daglig leder og eier i Kolon, er en av flere gründere som startet skolen. Svartefoss blir nå avdelingsleder ved Akademiet Privatistskole Bergen. Rådgiverne og lærerne blir også med videre, og Svartefoss forteller at de ser frem til å bli en del av Akademiet.

– Vårt mål har hele tiden vært å tilby undervisning i fag fra videregående skole, som forbereder privatistene best mulig til eksamen. Vi har svært dyktige rådgivere og lærere, og arbeider hele tiden for å utvikle undervisningsmetoder tilpasset privatistenes behov. Nå ser vi frem til å bli en del av Akademiet!

Akademiet Privatistskole Bergen vil holde til i tidligere Kolons lokaler i Agnes Mowinckels gate, og Akademiet Videregående Skole vil ha beliggenhet i Jonas Reins gate.

Nye privatistkurs på Akademiet Privatistskole Bergen starter i januar. Ønsker du mer informasjon om tilbudet kan du kontakte skolen for gratis rådgivning på chat, telefon, mail – eller komme innom skolen i Agnes Mowinckels gate.

Vil du vite mer om Akademiet Privatistskole Bergen?
Kontakt Akademiet på telefon 922 36 600 eller e-post til bergen@akademiet.no

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: