HjemArkitekt & Aeros...

Arkitekt & Aerospace – Innovativ, bærekraftig og ny teknologi!

Tekst og bilder: UEM / Studier i Utlandet

Bli Arkitekt, eller Aerospace (Romfart) ingeniør ved Spanias største private teknologi universitet. Studèr ved det fantastiske campus – Universidad Europea i Madrid.

Universitetet er kjent for sin banebrytende teknologi, og er vinner av internasjonale priser innenfor områdene arkitektur og aeorospace. Prosjektbasert metodikk. Fra første år jobber studentene med ekte prosjekter i samarbeid med de viktigste selskapene i markedet.

Ta en titt på denne videoen!

Arkitektutdanningen
Bli arkitekt uten toppkarakterer og omfattende opptaksprøver! Dette programmet er universitetets flaggskip. Det er NAAB akkreditert. Det betyr at du også kan jobbe som arkitekt i USA og Canada. Studiet byr på et spennende miljø med banebrytende teknologi og med det siste innen avanserte dataprogrammer. Hver student har tilgang til spesifikke modellverksteder innen ulike fagområder. Du jobber mange timer på verkstedene, slik at du blir virkelig god i det du gjør. Du skal også gjennomføre et Masterprogram prosjekt. Les om detaljert innhold i Arkitektprogrammet her.

Praksis og spanskundervisning
Internship/praksis er en del av utdanningen og studentene blir utplassert i ledende spanske selskaper innen design og arkitektur. I løpet av de to første årene lærer du deg spansk. Det spanske språk er viktig, da du skal ut i praksis/internship og også kunne lese fag på spansk fra og med tredje året. I de to første årene er all undervisning på engelsk. Fra og med tredje året er 85% på engelsk.

UEM har også destinasjoner for utveksling i hele verden, fra Shanghai i øst til New York i vest.
Sjekk denne videoen om arkitektstudiet ved Universidad Europea!

Opptak og Søknad 

 • Fortløpende opptak frem til begynnelsen av august.
 • Bestått studiespesialiserende vitnemål
 • Engelsk test
 • Skills & Abilities test – multiple choice.
 • Motivasjons brev
 • Pass
 • Støttes av Lånekassen

Kontakt Studier i utlandet for mer informasjon/hjelp til søknadsprosessen:
andrea@studieriutlandet.org / 9280 1173
inger@studieriutlandet.org / 924 72572

Aeorospace
Bachelorgrad i romfartsteknikk er spesielt designet for mennesker som er fascinert av luftfart og høyteknologi, så vel som for unge ingeniører som ønsker å kombinere en internasjonal topp teknisk utdanning med ny kompetanse innenfor entreprenørskap/problemløsning fra et kreativt perspektiv. Prosjektbasert metodikk. Fra første år jobber studentene med ekte prosjekter i samarbeid med de viktigste selskapene i markedet. Et av disse prosjektene har blitt “Design og produksjon av flyet fra 2050”. Luftfartsingeniører er svært etterspurt både i Spania og i resten av verden, og er ansvarlig for design og produksjon av fly, satellitter, missiler osv. Videre, takket være deres høyteknologiske opplæring, er romfartsingeniører også etterspurt innenfor andre bransjer. Les mer om Aerospace Engineering her.

Aeorospace Club består av studenter fra alle år fra Bachelor Grad i luftfartsteknikk. Klubbmedlemmer organiserer og gjennomfører aktiviteter innen luftfart for å bruke kunnskapen som tilegnes i løpet av studiene.

Opptak og søknad

 • Fortløpende opptak frem til begynnelsen av august.
 • Bestått studiespesialiserende vitnemål
 • Engelsk test
 • Skills & Abilities test – multiple choice.
 • Motivasjons brev
 • Pass
 • Støttes av Lånekassen

Kontakt Studier i utlandet for mer informasjon/hjelp til søknadsprosessen:
andrea@studieriutlandet.org / 92801173
inger@studieriutlandet.org / 924 72572

Norsk nettside
Følg oss på Facebook
Instagram Studier i Utlandet

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: