HjemAtlantis Medisinske ...

Atlantis Medisinske Høgskole – studiested Oslo, Spania og nett

Tekst og bilder: Atlantis Medisinske Høgskole

Velkommen til Atlantis Medisinske Høgskole (AMH), en privat høyskole med en ungdommelig sjel! Ved AMH setter vi studentene i fokus, hver enkelt skal bli sett og ivaretatt.

Hos oss kan du ta et halvårsstudium, årsstudium eller en hel bachelorgrad. Velg om du vil studere medisin, ernæring eller psykologi. Alle våre studier er godkjent av NOKUT, gir samme uttelling som utdanning ved offentlige universitet og høyskoler, og rett til lån og stipend i Lånekassen.

Ved AMH kan du velge mellom ulike studiesteder. Vil du studere på Grünerløkka sentralt i Oslo, på campus i den sjarmerende kystbyen Fuengirola på Costa del Sol, eller ved nettskolen? Flere av våre studier gir mulighet for å bytte studiested underveis. Uansett studiested gir utdanningen samme læringsutbytte og studiepoeng.

Ved vår avdeling Spania er du del av et studiemiljø med norske studenter og all undervisning er på norsk. Studentboliger tilbys i gangavstand fra skolen, med nærhet til sentrum og strandpromenaden. Visste du at du kan ta nybegynnerkurs i spansk ved siden av utdanningen?

Opptakskravet til studier ved AMH er generell studiekompetanse og vi har lokalt, rullerende opptak.

Sikre deg studieplass – SØK NÅ!

Velkommen til AMH – en høyskole med et godt studiemiljø!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: