HjemMøt Lånekassen på de...

Møt Lånekassen på de digitale utdanningsmessene i 2021!

Lurer du på om du kan få lån og stipend til din drømmeutdanning? Vet du når du må søke for å få penger til semesterstart? Dette og mer kan du få svar på ved å besøke Lånekassen sin stand på den digitale utdanningsmessen i din region i 2021!

Det er mye å ta stilling til når du skal velge utdanning, og det er lurt å tenke på penger tidlig. Hvor mye kan du få i lån og stipend dersom du skal studere i USA, eller i Polen? Når blir pengene utbetalt? Hvor mye lån vil du ende opp med etter at du er ferdig å studere? Alt dette kan du få svar på ved å besøke Lånekassen sin digitale stand på utdanningsmessen i 2021!

Dette sier Lånekassen: 
Vi deltar på utdanningsmessene fordi vi vet at det er mye informasjon å sette seg inn i før man velger en utdanning. Vi vil bidra til at studenter tar bevisste valg om både utdanning og økonomi. Særlig for utlandsstudenter er det viktig å undersøke på forhånd om man kan få lån og stipend til sin drømmeutdanning, og om de vil ha råd til å gjennomføre studiene med støtten de får fra oss.
Lena Nakken Kallevik, rådgiver i Lånekassen.

På Lånekassen sin digitale stand finner du informasjonen du trenger for å planlegge din utdanning i studieåret 2021-2022.

Vil du besøke utdanningsmessen i din region i 2021? Nyttig informasjon for besøkende finner du her

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: