Besøkende-digital

HjemBesøkende-digital

Besøk den digitale utdanningsmessen i 2021!

På utdanningsmessen «Utdanning & Karriere» møter du utstillere fra norske og internasjonale universitet, høgskoler, fagskoler og private skoler, samt folkehøgskoler, videregående skoler, opplæringskontor, ulike organisasjoner og bedrifter.

Den 24. mars arrangerer vi en ny landsdekkende digital utdanningsmesse! Benytt denne siste sjansen til å snakke med studiestedene før søknadsfristen for høyere utdanning. Studievalg er en prosess det er verdt å ta seg god tid til. Alle er velkomne til å delta!

Hvordan?
Registrer deg på forhånd og delta gratis på arrangementet med PC eller nettbrett. Messen er åpen for besøkende den 24. mars mellom kl. 12.00 – 19.00. Da vil utstillerne være til stede for svare på spørsmål og henvendelser fra deg. Du kan også logge inn i messeportalen i etterkant hvis du vil se mer på informasjonen og filmene fra utstillerne.

Deltatt tidligere? 
Hvis du allerede har deltatt på en av de digitale utdanningsmessene i januar eller februar, kan du bruke samme innlogging til den landsdekkende messen.

Har du spørsmål? Kontakt oss på info@tautdanning.no eller 73809750

 


Informasjon om de digitale utdanningsmessene i januar og februar 2021:

Ønsker du å besøke en digital utdanningsmesse i 2021?

For gruppepåmelding av din skole eller klasse, snakk med rådgiver eller karriereveileder på skolen din. Er ikke skolen påmeldt? Ta kontakt så finner vi en løsning som passer for dere. Den digitale messen er kun bemannet i skoletiden og vi har delt landet inn i 6 ulike regioner. Målet med dette er å fordele besøket, slik at det er tilstrekkelig kapasitet, og at de som besøker messen raskt får svar på sine spørsmål og får en god opplevelse. Her er en oversikt med datoer og åpningstider for utdanningsmessene 2021(pdf).

Hvordan bruker du messen?

Studievalg er en prosess det er verdt å ta seg god tid til. På utdanningsmessene har du muligheten til å skaffe deg oversikt over et bredt utvalg av studier i Norge og studier i utlandet. Den digitale messen vil bestå av to deler: I del 1 gjør du deg kjent med plattformen og planlegger besøket ved å registrere dine opplysninger og interesser. Del 2 er selve messebesøket hvor du får chatte med utstillerne, innhente informasjon, se informasjonsvideoer og få med deg nyttige webinarer.

 

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Tone Skredderbakken
Tone@tautdanning.no
73 80 97 43