Om utdanningsmessene

Om utdanningsmessene

I 2022 blir utdanningsmessene gjennomført som en hybridløsning – en kombinasjon av digitale og fysiske messer som viderefører det beste fra begge typer arrangement.  

Hvorfor besøke en utdanningsmesse? 

På messen kan du utforske dine fremtidige muligheter – på egne vilkår‘Utdanning og Karriere’ er det eneste tiltaket innenfor karriereveiledning som tilbyr et så bredt utvalg av muligheter for elever og studiesøkende over hele landet. Her får du mulighet til å snakke direkte med norske og utenlandske universitet og høyskoler, folkehøyskoler, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler, organisasjoner og arbeidsgivere.

Utdanningsmessene er tilgjengelige i hele landet 

Utdanningsmessene Utdanning & Karriere arrangeres i seks landsdeler i januar og februar 2022. Messene blir både fysiske og digitale, og du kan velge hvilket arrangement som passer best for deg, eller delta på begge deler. 

For å delta på messen må din skole være påmeldt. Sjekk derfor med din rådgiver eller karriereveileder om dere er forhåndspåmeldt. Er du student, eller tilhører ikke en skoleklasse – ta kontakt med oss så finner vi en løsning.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? 

Ta kontakt på e-post info@tautdanning.no eller telefon 73 80 97 50

 

Velg landsdel: