HjemBeste stand! - Først...

Beste stand! – Første gang de deltar på utdanningsmessen!

Norsk fotofagskole ble kåret til beste stand på utdanningsmessen i Lillestrøm 2017! Kåringen ble gjort av de andre utstillerne under utdanningsmessen. Skolen befinner seg i Ilsvika i Trondheim, og det er første gang de deltar på en av TaUtdanning sine utdanningsmesser.

Det er en veldig fornøyd og stolt gjeng som mottar diplomet. Standen deres har et enkelt og rent budskap, noe som hjalp de å vinne. Vinneren forteller at de er opptatt av å få vist frem elevene og deres arbeid i prosessen med å rekruttere nye elever. Vi i TaUtdanning tror det er en stor fordel å vise frem elevarbeid. Av erfaring vet vi at dette er svært motiverende for besøkende på utdanningsmessen å se hva de kan lære under utdanningen.

Representantene ved Norsk fotofagskole forteller at de er positivt overrasket over besøket og antall potensielle nye studenter de har snakket med. Utdanningsmessen hadde over 15 000 besøkende.

Ønsker du mer informasjon om Norsk Fotofagskole? Du kan møte Norsk fotofagskole på utdanningsmessen i Trondheim Spektrum 2. og 3. februar.

LES OGSÅ: Fikk ny informasjon på utdanningsmessen!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: