HjemBeste stand: Grønn u...

Beste stand: Grønn utdanning

Utdanningsmessen i Trondheim er vel overstått. Her var det mange spennende stander. I to dager har utstillerne snakket med mange tusen interesserte besøkende. Utstillerne stemte fram Grønn utdanning som vinner av diplom for beste stand.

Vi snakker med Berit Sølberg, hun har koordinert standen. Berit er svært engasjert, og virker fornøyd med å ha vunnet diplom for beste stand. Standen er fargerik med grønt gulv, halm og spennende aktiviteter. Her får de besøkende male sitt eget mel og presse solsikkeolje.

Med seg på standen har de elever og ansatte fra Øya vgs, Skjetlein vgs, Norsk landbruksrådgivning og Sør Trøndelag bondelag. Alle er samkjørte på forhånd og fokus har vært på å la de besøkende få se hva naturbruksutdanning er i praksis.

Berit forteller at de har trivdes svært godt på messen, og til neste år håper de å få en enda større stand. Hun forteller om et drømmescenario med en grønn gate på utdanningsmessen, hvor alle bedrifter og skoler som tilbyr utdanning innen naturbruk og landbruk er samlet. Hun oppfordrer Tine, Nortura, Felleskjøpet, Allskog og Skogselskapet til å ha stand neste år.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: