HjemBeste stand! - Popul...

Beste stand! – Populært med Naturbruksutdanning

Beste stand i Kristiansand var nykommingen «Naturbruksutdanning i Agder». Standen skiller seg ut med kunstgress og naturstein. På denne grønne oasen informerer Bondelaget, Søgne vgs og Tvedestrand og Åmli vgs besøkende om ulike muligheter med naturbruksutdanning.

20170116_130502
Foto: Elin Ellingsvik Vegerstøl

Jubelen og applausen var høy når vinneren ble kåret. Det er som vanlig utstillerne som stemmer frem vinneren av beste stand. Nesten alle var med på avstemningen og selv om utdanningsmessen hadde mange fine stander ble det tidlig en klar vinner.

Jeg møter en engasjert gjeng på standen når jeg går kommer for å gratulere. Det er tydelig at de har brukt mye tid på standutformingen. De har fokus på anleggsgartnerfaget og grønnsaksproduksjon, men standpersonellet forteller at de tilbyr informasjon om alle aspektene ved grønn utdanning.

img_2776
Foto: Kari Veggeland

«Grønn utdanning er viktig for fremtiden og å ha ei bred målgruppe er viktig!». I tillegg til å snakke med mange potensielle elever, har de snakket om viktigheten av grønn utdanning, kortreist mat, og mulighetene etter videregående utdanning.

«Vi vil vise frem det grønne skiftet. Dette er fremtidsrettede utdanninger. Kvalitet og kortreist mat er viktig». Forteller de. Jeg lar meg engasjere av både standutformingen, standpersonellet og energien de utstråler.

Vi gratulerer så mye med beste stand, og ønsker lykke til med videre rekruttering!

LES OGSÅ: Beste stand! – Første gang de deltar på utdanningsmessen!

img_2795
Foto: Kari Veggeland

 

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: