HjemBli arkitekt i Spani...

Bli arkitekt i Spania!

Tekst og bilder: Studier i utlandet

Bli arkitekt uten toppkarakterer og omfattende opptaksprøver! I Spania kan du i tillegg kombinere studiene med deilig klima og utdanning i verdensklasse. Her kan du lese mer om arkitektutdanningene vi samarbeider med i Madrid og Valencia.

CEU Cardenal Herrera i Valencia 

Bli arkitekt og nyte livet ved Spanias kyst samtidig? Ja, takk! På CEU Herrera kan du gjøre akkurat dette – arkitektutdanningen har et designrettet fokus og løper over 5 år, hvorav all undervisning foregår på engelsk. Det første studieåret får du grunnleggende kunnskap innen arkitektur. Dette inkluderer emner som matematikk, fysikk, teknisk tegning, geometri og kunsthistorie.

Arkitektutdanningen ved Herrera har et internasjonalt fokus og tilbyr noe som kalles for ArchiTRIPture. Universitetet tilbyr 3 store studieturer i løpet av graden til blant annet Dakar, Tokyo og NYC. Se en video av ArchiTRIPture her! Tenk å bli inspirert og lære på denne måten!

Universidad Europea i Madrid

Arkitektstudiet er Universidad Europeas flaggskip og vinner av to internasjonale priser innen arkitektur og teknologi. Studiet byr på et spennende miljø med banebrytende teknologi og det siste innen avanserte dataprogrammer. Hver student har tilgang til spesifikke modellverksteder innen ulike fagområder. Studiet er også NAAB akkreditert.

UEM gir spanskundervisning til internasjonale studenter parallelt de 2 første årene. Det er flere andre muligheter også til å lære seg spansk: fra og med tredje året er 85% på engelsk, og 15% på spansk. På UEM har du også mulighet til å dra på utveksling i hele verden, fra Shanghai i øst til New York i vest.

Opplæringen blir gitt gjennom workshops og praktisk arbeid, der studentene får utvikle prosjekter under veiledning av professorer, samt gjennom globale case-studier. Hvert år er flere fag dedikert til tverrfaglige prosjekter og praksisplasser. Du vil i løpet av hele studietiden også jobbe med autentiske prosjektoppgaver fra spanske- og internasjonale firmaer.

CEU San Pablo i Madrid

Arkitektutdanningen på San Pablo oppfordrer deg til kreativ tenking og introduserer deg til flere ulike felt innen arkitekturen, slik som grafisk design, bærekraft og konstruksjon. Universitetet gir studentene både teoretisk og praktisk kunnskap som gjør deg klar for å jobbe i ulike områder innen arkitektur både nasjonalt og internasjonalt. Å studere arkitektur ved CEU San Pablo gjør at du som student får kombinert dine tekniske kunnskaper og kreative ferdigheter. Tenk å kunne følge drømmen og bli arkitekt MIDT i Spania!

Opptakskrav

Det er ulike opptakskrav til de ulike universitetene, felles for dem alle er at du ikke trenger noen spesifikke fag for å komme inn. Det er imidlertid en klar fordel for deg å ha gode forkunnskaper i matte og en interesse for faget. Ta kontakt med oss så kan vi fortelle deg nøyaktig hva du trenger for å søke deg inn der du ønsker.

Hva gjør vi i Studier i utlandet?

Vi er et bindeledd mellom universitetene og deg som norsk student. Vi får betalt av universitetet for å hjelpe deg som student med å søke deg inn på deres universitet. Det vil si at vår hjelp er helt gratis! Vi hjelper deg med søknad og opptaksprosessen, setter deg i kontakt med andre norske studenter som skal samme sted og hjelper deg med alt du må ha på plass før du begynner å studere.

Kontakt oss for mer informasjon om/hjelp til søknadsprosessen

Inger@studieriutlandet.org / 924 72 572

Les også mer på vår norske nettside

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: