HjemBli lærling i vårt p...

Bli lærling i vårt prisvinnende flyselskap!

Tekst og bilder: Norwegian

Norwegian er Norges største lærebedrift i reiselivsfaget. Vi gir deg en allsidig og praktisk utdanning i et voksende globalt selskap.

Norwegian har siden 2006 tilbudt spennende læreplasser i reiselivsfaget. Dette er en unik mulighet til å se flere sider av et flyselskap. Vi har rullerende opptak og derfor ingen søknadsfrist.

Vårt læreprogram inkluderer følgende moduler som alle gjennomføres i løpet av læretiden:

Kabin
I kabinmodulen jobber du som som en del av teamet ombord i våre fly av typen Boeing 737. I denne jobben er det essensielt at du jobber godt i team men samtidig også evner å være selvstendig. Du er i all hovedsak ombord for sikkerheten, men når den er ivaretatt er det viktig å yte god service til våre passasjerer. Som kabinbesetning har du fast turnus hvor du jobber fem dager og har fire dager fri. Arbeidsdagene i luften er varierte og byr på mange utfordringer. I løpet av arbeidsperioden kan du også få overnatte på noen av våre spennende destinasjoner.

Stasjon
Stasjonsmodulen gir variert og god innføring i alt som er relatert til flyselskapets bakketjenester. De tre første månedene av modulen foregår ved Norwegians billettkontoret på Oslo Lufthavn. Her har du direkte kundebehandling av våre passasjerer. På modulen får du opplæring i Norwegians reisevilkår og vil kunne bistå passasjerene våre med salg av billetter, tilleggsprodukter samt håndtering av uregelmessigheter. På denne modulen får du også opplæring på innsjekk som avsluttes med et fire ukers utenlandsopphold ved London lufthavn Gatwick.

Kontaktsenter
I løpet av tiden på kontaktsenteret får du grudnig opplæring og god erfaring med selskapets systemer for booking, salg og kunderettigheter. I tillegg til praktisk arbeid som kundebehandler over telefon vil du i perioden også jobbe med prosjektoppgaver. Modulen varer i ti uker hvorav tre uker på et av våre kontaktsenter i utlandet.

Salg og marked
På denne modulen arbeider du ved Norwegians hovedkontor på Fornebu. I løpet av oppholdet holder du presentasjoner både i grupper og individuelt, på både norsk og engelsk. Her får du god forståelse og kjennskap til Norwegians merkevare og målgrupper. Oppgavene du arbeider med i denne perioden er varierte, praktiske og tett knyttet oppmot læreplanen i faget. Modulen varer i fem uker.

Opptakskrav

  • Bestått norsk videregående skole (ingen krav til studieretning)
  • Gode engelskkunnskaper
  • Plettfri vandel
  • God helse og gode svømmeferdigheter
  • Nedre aldersgrense 19 år
  • Minimumshøyde 1,60 m (grunnet sikkerhetsmessige hensyn)

Les mer om ordningen på vår nettside
Vi tar kun imot søknader via vår elektroniske søknadsportal.
Har du spørsmål? Kontakt oss på apprentice@norwegian.com

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: