HjemBli veterinær! Europ...

Bli veterinær! European University Cyprus tilbyr nå også veterinærstudiet på engelsk.

Tekst og bilder: Studier i Utlandet

Et yrke/utdanning der du kombinerer din kjærlighet og omsorg for dyr med mange valgmuligheter når du skal ut i arbeidslivet.

I løpet av det siste tiåret har European University Cyprus gjennomgått en omfattende moderniseringskultur, som har resultert i en vekst som overgår alle forventninger. Omfanget og kvaliteten på universitetsutdanningene på Kypros er oppgradert, og definerer en klar internasjonal orientering for både universitetet og landet.

European University Cyprus har introdusert den nyeste teknologien, og styrket landets helsesektor gjennom etableringen av regionens mest avanserte utdanning innen medisin og odontologi. Med lanseringen av veterinærstudiet tilbyr universitetet et omfattende utvalg av studier innen medisin og helsevitenskap, som tiltrekker seg akademikere og studenter fra hele verden. Veterinærskolen tilbyr en femårig doktorgrad i veterinærmedisin (DVM) og nyutdannede er rustet til å gå inn i alle allment anerkjente praksiser innen veterinæryrket.

DVM-programmet ved EUC følger en kompetansebasert, integrert læreplan, som utruster elevene med kompetanse fra dag én. Den gjør det mulig for nyutdannede å utføre selvstendige oppgaver og plikter på nybegynnernivå i veterinæryrket. Alle kjernefag følger kravene fra ESEVT (European System of Evaluation of Veterinary Training) og andre EU- og internasjonale direktiver.

Med flere internasjonale studenter og et svært engasjert fakultet, føler studentene seg støttet og utfordret på samme tid. Det gode forholdet mellom student og fakultet i et læringssentrert miljø, kompletteres av sofistikerte laboratoriefasiliteter med det mest avanserte simulerings- og ferdighetstreningskomplekset.

Studentene bir tidlig eksponering for dyrestell, husdyrhold og klinisk praksis, tilgang til opplæring ved EUCs smådyrklinikk, og et bredt spekter av samarbeidspartnere for praktisk opplæring med aktiv deltakelse.

Ved å bli veterinær kan du bidra til å forbedre dyrenes helse og velferd. Veterinærmedisin er en velrespektert og dynamisk karriere, som vil utfordre deg og gi deg flere valgmuligheter i arbeidslivet. Doktor i veterinærmedisin ved European University Cyprus gjør deg klar for et yrke der vitenskapelig innovasjon har en praktisk anvendelse i problemløsning i det virkelige livet, og hvor ferdigheter er etterspurt for umiddelbar ansettelse eller spesialisering, akademia og/eller forskning.

Finn ut mer om DVM Doctor of Veterinary Medicine ved European University Cyprus.

Ta også gjerne kontakt med vår norske samarbeidspartner Studier i Utlandet, som vil hjelpe deg med informasjon, samt søknads og opptaksprosess: Inger Mørken inger@studieriutlandet.org

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: