HjemBo Coliving: Bofelle...

Bo Coliving: Bofelleskap med trivselsforsikring  

Tekst og bilder: Bo Coliving

Fortsatt ikke fått plass i studentbolig eller har du takket ja til en restplass? Bo Coliving har løsningen for deg! 

Hos Bo Coliving står trivsel i fokus, enten du fortsatt ikke har landet studentbolig, har fått en restplass eller skal studere på nett. Med studentboliger i 11 byer og over 2100 rom, matcher vi deg med likesinnede for å sikre at du får den beste studietiden.  

Sentral beliggenhet og fleksibilitet:  
Våre boliger er ideelt plassert med nærhet til kollektivtransport, studiesteder og sentrum. Hos oss finner du noe for alle, enten du vil ha din egen leilighet, vennegjengen skal bo sammen, eller om du er på jakt etter rom i et eksisterende kollektiv. Fellesområdene er fullt møblert og i mange av byggene kan du velge mellom møblerte eller umøblerte soverom, alt etter din personlige preferanse. Slik at du skal kunne bruke mindre tid på det som er stress, og mer tid på å nyte og leve studentlivet. 

Visning på dine premisser:  
Velg mellom å besøke boligen personlig eller få en rundtur digitalt, komfortabelt fra sofaen din, med kaffe i hånden og favorittserien på skjermen.

Trivselsforsikring- helt uten ekstra kostnad:
Trivselsforsikringen inneholder en serie av tiltak og verktøy som skal tilrettelegge for just din trivsel – og et løfte om god assistanse, skulle du mot formodning møte på noen utfordringer med bosituasjonen din. For oss er det helt avgjørende at du trives der du bor. Vi jobber derfor hver dag for å opprettholde trivsel, trygghet og forutsigbarhet for våre leietakere. Det er tross alt deg vi er her for. 

Boligfadderne kjenner til hvordan det er å være ny i byen – og på skolen:
Våre boligfaddere står klare til å hjelpe deg med alt fra informasjon om byen og skolen til tips om lokale utelivsperler. De er din nærmeste kontaktperson for trygghet og trivsel – så ikke nøl med å ta kontakt. 

Studentrabatt og inkluderte tjenester:
Hos oss er strøm og raskt internett inkludert i majoriteten av våre kollektiv. Vi tilbyr også studentrabatt på depositum/garanti, kun én måneds sikkerhet ved gyldig studentbevis og kredittsjekk.

Servicetjenester på kort varsel:
Via Boligfadderne eller direkte kontakt på våre hjemmesider, er vi alltid tilgjengelige. Trenger du hjelp med noe i boligen, har vi vaktmestertjenester og Securitas tilgjengelig på kort varsel.  

Besøk vår nettside bocoliving.no for mer informasjon om våre boliger. Med Bo Coliving får du mer enn bare et sted å bo – du får et sted å trives! 

FACEBOOK
@BoColiving.no

INSTAGRAM
@bo.coliving

LINKEDIN
@BoColiving

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: