Hjem"Da kan jo vi boikot...

«Da kan jo vi boikotte de og!» – Besøkende savner UiB på utdanningsmessene!

Silje Elin Stalheim Gundersen og Hanne Bru kommer ivrig bort til messekontoret i Stavanger «Hvor er universitetet i Bergen?!» spør de. Hallkartet er fremme og de er klare til å bli vist i riktig retning. Jeg må dessverre informere om at de ikke er til stede. Hanne utbryter «Hva er de ikke her? De var jo her i fjor, og de andre store universitetene er her. Dette er veldig spesielt!».

Silje og Hanne får informasjon om pressemeldingen og den nye strategien til UiB. De er begge tydelig overrasket og Hanne utbryter «En del av rekrutteringa MÅ jo komme fra messene». Silje Elin fortsetter «Mye er på nett, men det er jo ikke det samme. Du må være rimelig dedikert og interessert for å orke å gå inn på nettsidene». «Jeg er ikke så interessert i å lese på nett» sier Hanne.

De blir begge veldig ivrige og forteller hvor bra de synes det er å få informasjon fra studentene på standen. Du får mer en opplevelse av å snakke med dem; Hva de gjør, hvordan de bor, hvordan det er på universitetet og hvordan byen er.

Silje Elin blir litt betenkt og sier «Det gir en veldig god innput å være her. Det er veldig rart at de ikke er her. De må være granske sikre på seg selv, litt smålig arrogante!

Hanne utbryter «Da kan jo vi boikotte de og». Jeg ber henne utdype. Hun forteller at hun fortsatt ikke har bestemt seg, men de må jo miste søkere!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: