Delta på digitale utdanningsmesser i 2021

På utdanningsmessen «Utdanning & Karriere» møter du utstillere fra norske og internasjonale universitet, høgskoler, fagskoler og private skoler, samt folkehøgskoler, videregående skoler, opplæringskontor, ulike organisasjoner og bedrifter. Denne gangen vil messene gjennomføres digitalt slik at du trygt kan delta uten å måtte reise.

Ønsker du å besøke en digital utdanningsmesse i 2021?

For gruppepåmelding av din skole eller klasse, snakk med rådgiver eller karriereveileder på skolen din. Er ikke skolen påmeldt? Ta kontakt så finner vi en løsning som passer for dere.

Den digitale messen er kun bemannet i skoletiden og vi har delt landet inn i 6 ulike regioner. Målet med dette er å fordele besøket, slik at det er tilstrekkelig kapasitet, og at de som besøker messen raskt får svar på sine spørsmål og får en god opplevelse.

Her er en oversikt med datoer og åpningstider for utdanningsmessene 2021(pdf).

Hvordan bruker du messen?

Studievalg er en prosess det er verdt å ta seg god tid til. På utdanningsmessene har du muligheten til å skaffe deg oversikt over et bredt utvalg av studier i Norge og studier i utlandet.

Den digitale messen vil bestå av to deler: I del 1 gjør du deg kjent med plattformen og planlegger besøket ved å registrere dine opplysninger og interesser. Del 2 er selve messebesøket hvor du får chatte med utstillerne, innhente informasjon, se informasjonsvideoer og få med deg nyttige webinarer.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss:
Hanne Nilsen
Hanne@tautdanning.no
73 80 97 40

Tone Skredderbakken
Tone@tautdanning.no
73 80 97 43