HjemOdin deltok på utdan...

Odin deltok på utdanningsmessen og vant gavekort!

Odin fra Steinkjer VGS deltok på den digitale utdanningsmessen i februar og vant et gavekort fra Komplett på 10 000,-. Han synes det var veldig nyttig å besøke messen for å finne ut hva han vil studere.

Odin går i 3. klasse ved Steinkjer VGS og er i ferd med å fullføre påbygging til generell studiekompetanse. Han har tidligere tatt helse- og oppvekstfag, samt 1 års lærlingetid i ambulansefaget, før han fant ut at han vil ta høyere utdanning.

Foto: privat

Odin syntes det var veldig nyttig å besøke messen der han kunne chatte med flere forskjellige studiesteder, og se informative filmer og webinarer. Han deltok også på flere live webinarer og gruppesamtaler der han fikk nyttig informasjon og svar på sine spørsmål.

Det var veldig mye forskjellige retninger på messen som jeg ikke hadde tenkt over før, og jeg ble klar over flere muligheter Det er særlig nyttig å besøke messen hvis man ikke har peiling fra før.

Jeg sleit med å finne ut hva jeg ville studere, men etter messen er det enklere å bestemme seg. Jeg vil nok gå for sykepleie.

Odin har bestemt seg for å søke sykepleierutdanningen ved OsloMet. Han skal bruke gavekortet fra Komplett til å kjøpe seg nytt PC utstyr til studiene.

Vi ønsker Odin lykke til!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: