HjemDet er fortsatt ikke...

Det er fortsatt ikke for sent å søke studier i New York til høsten!

Tekst og bilder: SONOR Study Outside Norway

Neonlys, tutende taxier og skyskrapere så høye at du får vondt i nakken. New York er en kulturell smeltedigel og byen som aldri sover.

Byen har en lang historie med immigranter, fra de første båtene la til ved Ellis Island til i dag hvor det er en populær studiedestinasjon. I hundrevis av år har folk flokket til New York for å bli noe. De sier det kan være noe i vannet, for denne byen oser av lidenskap.

Mercy College
Dyktige, drevne, ustoppelige – slik beskrives studentene ved Mercy College. Med campus midt i en av verdens mest spennende metropoler vil dette universitetet gi deg en utdanning som forbereder deg på det 21. århundrets største utfordringer. Les mer om Mercy College her.

Berkeley College
Berkeley College har ett mål: Å forberede deg på arbeidslivet. De vet at det viktigste du gjør i studietiden ikke nødvendigvis foregår i klasserommet. Her vil de at du skal få mest mulig praktisk erfaring underveis. Deres forelesere har tidligere arbeidet innen blant annet moteindustrien – og deres nettverk og bekjentskaper åpner dører for studentene, særlig innen motebransjen. Les mer om Berkeley College her.

Adelphi University
Campusen er full av skarpe hjerner, men det er ikke det som først og fremst gjør at Adelphi gjør det så bra på alle læringsfronter. Den viktigste grunnen til at de gjør det så godt er at dette er et universitet med et hjerte som banker for studentene. De siste årene har Adelphi vunnet flere priser for sitt engasjement for mangfold og inkludering. Universitetets storsatsning på internasjonale studenter er en del av dette arbeidet. Mer enn 1 av 5 studenter ved Adelphi er internasjonale. Det er betydelig flere enn ved de fleste amerikanske universiteter. Les mer om Adelphi University her.

Manhattan College
Mange colleges og universiteter i denne regionen skryter av sin nærhet til New York City, men Manhattan College kan by på noe helt unikt: Deres campus ligger innenfor grensene til New York City, rett ved siden av ett subway-stopp. Men i motsetning til veldig mange NYC-universiteter, har Manhattan College en ekte college campus—230 000 kvadratmeter der studentene kan boltre seg, spille Frisbee, studere i solen eller henge med venner. Les mer om Manhattan College her.

Ta kontakt med SONOR på info@sonor.no for mer informasjon om søknadsprosessene til de forskjellige studiestedene.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: