HjemDRØM NÅ OG REIS SENE...

DRØM NÅ OG REIS SENERE MED EF!

Tekst og bilder: EF Education

Verden ble plutselig snudd på hodet, men nå er tiden inne for å starte planleggingen av fremtiden.

Som verdens største utdanningsorganisasjon har EF 54 språkskoler over hele verden. Vi tilbyr alt fra språkreiser, til utveksling i 2.klasse eller studieår etter videregående. Med EF kan du oppleve verden i 2021!

EF språkkurs, semester og studieår i utlandet (17 år og oppover)
Med EF språkkurs og studieår i utlandet kan du kombinere skole med surfing i Costa Rica, få amerikansk aksent på stranden i Miami eller ta et internship på fransk i Paris.

Mulighetene er mange! Bestill en gratis brosjyre og finn dine drømmedestinasjoner. Vi har oppstart hver mandag hele året, støtte fra Lånekassen (med forbehold) og egen avbestillingsforsikring for COVID-19. Vi er klare for å gi deg tidenes opplevelse i utlandet!

Hvilke av våre 54 destinasjoner og 12 språk vil du bli bedre kjent med? Finn det ut her. Vi har et eksklusivt tilbud med opptil 15.000,- rabatt ved bestilling innen 29. Juni. Få et uforpliktende pristilbud i dag.

EF språkreiser, sommeren 2021 (10-17 år)
Sommerferien i 2020 blir kanskje ikke som planlagt. Derfor har EF åpnet plassene for sommeren 2021!

I disse dager er det ekstra viktig å ha noe å glede seg til. Hva med en gruppereise i sommerferien hvor du kan shoppe og være med på aktiviteter med nye venner fra hele verden? Det kan du gjøre på språkreise med EF.

Hopp i det krystallklare vannet i den blå lagune på Malta, reis til andre siden av jordkloden til Cairns i Australia eller shop på de største kjøpesentrene og opplev Disneyland i California! De fleste reiser alene på språkreise, hva venter du på?

Få opptil 5000,- i rabatt dersom du bestiller reisen innen 29. juni her.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: