HjemEkstra stipend for s...

Ekstra stipend for studier i utlandet!

Tekst og bilder: SONOR

Drømmer du om å studere i utlandet, men opplever at skolepengene er for høye? Visste du at Lånekassen har en liste over skoler hvor det gis ekstra stipend om du kvalifiserer for opptak ved disse?

Lånekassen gir ekstra stipend

En rekke av verdens høyest rangerte universiteter har høye skolepenger. Lånekassen har et eget system for å stimulere til opptak for norske studenter ved disse skolene. Dette innebærer at du som student får ekstra stipend for å dekke skolepengene ved disse skolene om du får et opptak. Dette er alle skoler som er ledende på verdens største rangeringslister. For deg som student kan dette bety ytterligere 68 216,- til å dekke skolepenger. Det flotte med denne ordningen er at denne summen er 100% stipend!

Vi her i Study Outside Norway (SONOR) samarbeider med hele ni skoler på denne listen. Vi kan hjelpe deg med å skreddersy din søknad slik at vi maksimerer dine muligheter ved disse skolene. Vi har fem veiledere som alle har erfaring med studier i og utenfor Norge. Våre veilederes kompetanse er din trygghet i søknadsprosessen. Vi vet hva skolene ser etter i en søknad og hva slags krav de stiller iht fag og karakterer.

Kostnadsfri søknadshjelp

Vi kan hjelpe deg kostnadsfritt (*) med søknad til følgende skoler på tilleggsstipendlisten:

STORBRITANNIA:
University of Bristol
University of Glasgow                     
University of Southampton
University of Warwick

USA:
Michigan State University

 

CANADA:
University of British Columbia

 

AUSTRALIA:
University of Melbourne
University of New South Wales
University of Western Australia

Ønsker du hjelp til opptak på studier ved noen av disse universitetene, eller en av de andre totalt 56 institusjonene SONOR jobber med? Registrer deg her for studieveiledning og du blir kontaktet av en av våre veiledere som hjelper deg med å kartlegge videre muligheter.

Husk at all søknadshjelp fra Study Outside Norway (SONOR) er gratis og uforpliktende.

*Merk at enkelte skoler har søknadsavgifter.


Les også om disse studietilbudene:

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: