HjemEn god start på utda...

En god start på utdanningsmessene

Startskuddet for årets utdanningsmesser gikk av i Halden, tirsdag denne uken.

Messen var godt besøkt begge dager, og mange fikk med seg et innholdsrikt foredragsprogram. Vi har snakket med noen av de som tok turen innom messehallen.

Navn: Karen Sofie Kristoffersen, 18 år
Skole: Borg videregående skole

Hvordan er det å være på messe?
– Det er interessant. Du får mye informasjon fra forskjellige stands, og ting du kanskje lurer på men ikke finner på nettet, kan du spørre om her. Også litt mer inspirasjon på hva du egentlig vil gå videre.

Hva synes du er mest positivt med messa?
– At man får litt mer informasjon fra forskjellige studier. Jeg trodde det eneste for meg var sykepleier, men tenker jo nå at det er mange flere muligheter! Jeg er mye mer sikker nå, enn det jeg var.

Navn: Alfred Dokken, 17 år
Skole: Askim videregående skole

Hvordan har det vært å være her på messa?
Det har vært fint, man har fått mye informasjon på de forskjellige postene.

Hva har du funnet ut på messen i dag, og hva tenker du å studere etter videregående?
– Jeg er fortsatt litt usikker, men jeg tenker på Høgskole, for eksempel Politihøgskole. Jeg fant blant annet ut hva slags snitt man må ha for å komme inn på Politihøgskolen. Jeg er mer sikker på at jeg vil velge en høgskole, enn noe annet.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: