HjemEnnå usikker på hva ...

Ennå usikker på hva du skal gjøre til høsten? Vi har åpnet restplassopptaket!

Tekst og bilder: Bilder Nordic School of Photography

Er dette året du endelig skal følge den kreative drømmen? Bilder Nordic School of Photography starter opp toårig fotograf og grunnutdanning i foto! Vi trenger mennesker som er kreative, nysgjerrige og som ønsker en solid vei inn i en kreativ og spennende verden! Er du studenten vi leter etter?

Toårig fotografutdanning – en komplett fotoutdanning for en bransje i endring!
Har du alltid hatt lyst til å mestre fotografi som håndverk? Toårig fotografutdanning tar deg med gjennom alle aspektene ved fotografering – fra photoshop til studiolyssetting, fra moteworkshop med det anerkjente motemagasinet PYLOT, til studiobesøk hos reklamefotograf og foreleser Isidor Åstrøm.

Gjennom to år får du solide, tekniske ferdigheter, kunnskapen til å tenke ut, lage og ferdigstille egne fotoprosjekter – både personlige og for kunder, og du får stille ut arbeidet ditt i Oslo sentrum sammen med dine medstudenter!

Høres det spennende ut? Du kan lese mer om utdanningen her!

Foto: Marte Gundersen

Grunnutdanning i fotografi – en praktisk fotografisk verktøykasse på heltid eller deltid!
Med en grunnutdanning i fotografi har du muligheten til å utforske kreativiteten din gjennom linsen. Med en innføring i lys, kamerateknikk, postproduksjon, bildekommunikasjon og porteføljearbeid passer den godt for den nysgjerrige hobby-fotografen, eller andre som vil kombinere fotoferdigheter med annen erfaring! Kan tas heltid over ett semester eller over ett år deltid på kveldstid om du har jobb eller andre ting på dagtid.

Hvis du er sulten på mer etter ett semester, er det mulig å søke innpass rett inn på andre semester av vår toårige fotoutdanning, der du kan fortsette å utvikle deg som fotograf.

Grunnutdanning i fotografi gir 30 studiepoeng og er støttet av Lånekassen. Les mer om utdanningen her!

Foto: Ida Monsen

Les hva tidligere studenter gjør i dag – HER!

BILDER NORDIC SCHOOL OF PHOTOGRAPHY er en kreativ fagskole i Oslo sentrum. Vi tilbyr ulike utdanninger innen kreative fag, alle støttet av Lånekassen, med profesjonelle bransjeaktører som lærere. Skolen startet opp i 2007 og har et solid norsk- og internasjonalt nettverk.

I 2013 startet vi et samarbeid med School of Visual Arts i New York, som regnes som en av USAs sterkeste fotoskoler. I tillegg startet vi i 2019 et samarbeid med University of the Arts i London, rangert som den andre beste skolen i verden på kunst og design. Ved begge disse institusjonene har våre studenter muligheten til å bygge på til en bachelorgrad.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: