HjemEr 2020 året du skal...

Er 2020 året du skal følge den kreative drømmen?

Tekst og bilder: Bilder Nordic School of Photography

2020 markerer starten på et nytt tiår. Er dette året du endelig skal følge den kreative drømmen?

Bilder Nordic School of Photography starter grunnutdanning i fotografi, grunnutdanning i film & nettkurs i fototeknikk & bildekommunikasjon i februar!

Grunnutdanning i fotografi – en praktisk fotografisk verktøykasse på heltid eller deltid!
Med en grunnutdanning i fotografi har du muligheten til å utforske kreativiteten din gjennom linsen. Med en innføring i lys, kamerateknikk, postproduksjon, bildekommunikasjon og porteføljearbeid passer den godt for den nysgjerrige hobby-fotografen, eller andre som vil kombinere fotoferdigheter med annen erfaring! Kan tas heltid over ett semester eller over ett år deltid på kveldstid om du har jobb eller andre ting på dagtid.

Hvis du er sulten på mer etter ett semester, er det mulig å søke innpass rett inn på andre semester av vår toårige fotoutdanning, der du kan fortsette å utvikle deg som fotograf.

Grunnutdanning i fotografi gir 30 studiepoeng og er støttet av Lånekassen. Les mer om utdanningen her!

Grunnutdanning i film – for deg som vil utforske egen kreativitet gjennom levende bilder!
Grunnutdanning i film gir deg muligheten til å teste deg selv som videoprodusent, filmskaper og historieforteller i samarbeid med andre studenter, profesjonelle filmfotografer, regissører og produsenter! Utdanningen gir rom for å teste ut personlige prosjekter, i tillegg til kommersielle oppdragsfilmer. I løpet av et halvt år vil du få det tekniske grunnlaget som trengs; gjennom emner som kamerateknikk, lyssetting, lydteknikk og klipp vil du bli rustet til å arbeide med film. I tillegg vil du fordype deg i idéutvikling og historiefortelling, og du lærer å utvikle prosjekter med manus, shotlists og prosjektbeskrivelser. Du vil arbeide praktisk og tydelig bransjerettet.

Etter dette intensive halvåret har du mulighet til å begynne direkte med produksjon av oppdragsfilmer for kunder, eller fortsette å utforske din egne kreative stemme. I tillegg står du godt rustet til å studere videre på en lengre filmutdanning – du vet mer om deg selv som filmskaper og du har kontroll på verktøyene som eksisterer i bransjen.

Utdanningen gir 30 studiepoeng og er støttet av Lånekassen. Les mer om utdanningen her!

Nettkurs i Fototeknikk & bildekommunikasjon – et fleksibelt & komplett kurs for deg som ikke ønsker å flytte eller gå ut av jobb!

Fototeknikk & bildekommunikasjon er et fleksibelt nettbasert kurs med samlinger, der målet er å gi deg en praktisk, fotografisk verktøykasse. Kurset tar for seg de sentrale elementene i fotografering, og legger vekt på praktisk utførelse, slik at du skal få kunnskap og erfaring til å mestre håndverket.

Kurset et basert på vår renommerte grunnutdanning i fotografi og du møter de samme yrkesaktive fotografene som forelesere. Nettkurset krever mer egeninnsats, og passer perfekt om du ikke ønsker å flytte til Oslo for å lære deg fotografi.

Les mer om kurset her!

Interessert i en utdanning hos oss? Book studiesamtale med en av oss, eller kom på våre månedlige åpne kvelder og få kreativt påfyll, omvisning på skolen og informasjon om våre studier! Du kan lese mer om skolen og våre utdanninger her.

PS: Til høsten starter vi også opp Toårig fotografutdanning og Visuell innholdsprodusent for nye medier – komplette utdanninger for deg som ønsker å mestre det fotografiske håndverket, eller gå rett inn i mediebransjen!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: