HjemEr det på tide å gjø...

Er det på tide å gjøre hobbyen til levebrød? Det nærmer seg søknadsfrist – og verden trenger flere kreative problemløsere!

Tekst og bilder: Bilder Nordic School of Phootgraphy. Foto hovedbilde: Linn Olsen

Vi trenger mennesker som er kreative, nysgjerrige og som ønsker en solid vei inn i en kreativ og spennende verden! Er du studenten vi leter etter?

Markedet for profesjonelle, kreative aktører har aldri vært større enn i dag. Bilder Nordic School of Photography er med på å utdanne de nye kloke, kreative hodene som skal drive den visuelle industrien fremover! I tillegg til å tilby utdanninger innen foto og visuell innholdsproduksjon starter vi høsten 2021 opp to spennende utdanninger innen mediedesign og XR-produksjon!

Visuell innholdsprodusent for nye medier – raskeste vei inn i mediebransjen!
Har du lyst til å arbeide kreativt med foto og video for mennesker som trenger god markedsføring på nett? Da er visuell innholdsprodusent studiet for deg – i samarbeid med de flinkeste fotografene og markedsførerne i Norge lærer du foto & video for nye medier, i tillegg til markedsstrategi, hva som funker på nett, målgrupper og søkemotoroptimalisering blant mye mer.

Gjennom realistiske case-oppgaver og praksisplass i studietiden, er du klar for å gå rett ut i jobb etter endt utdanning! Visste du at 70% av de som uteksaminerte i fjor har fast arbeid i dag?

Lurer du på dine karrieremuligheter? Les mer om Frode som nå jobber som visuell innholdsprodusent!

Toårig fotografutdanning – en komplett fotoutdanning for en bransje i endring!
Har du alltid hatt lyst til å mestre fotografi som håndverk? Toårig fotografutdanning tar deg med gjennom alle aspektene ved fotografering – fra photoshop til studiolyssetting, fra moteworkshop med det anerkjente motemagasinet PYLOT, til studiobesøk hos reklamefotograf og foreleser Isidor Åstrøm.

Gjennom to år får du solide, tekniske ferdigheter, kunnskapen til å tenke ut, lage og ferdigstille egne fotoprosjekter – både personlige og for kunder, og du får stille ut arbeidet ditt i Oslo sentrum sammen med dine medstudenter!

Høres det spennende ut? Du kan lese mer om utdanningen her!

PS: Søknadsfristen er 29. april, så husk å registrere din søknad på www.bildernordic.no før det!

Trenger du hjelp til å søke, eller lurer på noe annet angående studiene våre?
Du kan ringe oss på +47 24 14 66 80 eller sende mail til post@bildernordic.no.

Book studiesamtale med en av oss her, eller kom på våre månedlige åpne kvelder og få kreativt påfyll, omvisning på skolen og informasjon om våre studier!

Du kan lese mer om skolen og våre andre utdanninger her.

Bilder Nordic School of Photography er en kreativ fagskole i Oslo sentrum. Vi tilbyr syv ulike utdanninger innen kreative fag, alle støttet av Lånekassen, med profesjonelle bransjeaktører som lærere. Skolen startet opp i 2007 og har et solid norsk og internasjonalt nettverk.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: