HjemEr du klar for en re...

Er du klar for en real utfordring?

Tekst og bilder: Bilder Nordic School of Photography

Å studere kreativt er utfordrende, praktisk og morsomt. Du får testet problemløsing, din visuelle kompetanse og handlekraften din – er du klar for en real utfordring i høst?

Det er viktigere enn noen gang å være kreativ – i en verden i endring, der vi blir mer globalisert og nye problemer skal løses, kreves mennesker med en sterk kreativ sans! I høst starter vi opp utdanninger innen foto, innholdsproduksjon & 3D design! Se nedenfor om det er en av de som kan passe for deg!

Visuell innholdsprodusent for nye medier – raskeste vei inn i mediebransjen!
Har du lyst til å arbeide kreativt med foto og video for mennesker som trenger god markedsføring på nett? Da er visuell innholdsprodusent studiet for deg – i samarbeid med de flinkeste fotografene og markedsførerne i Norge lærer du foto & video for nye medier, i tillegg til markedsstrategi, hva som funker på nett, målgrupper og søkemotoroptimalisering blant mye mer. Gjennom realistiske case-oppgaver og praksisplass i studietiden, er du klar for å gå rett ut i jobb etter endt utdanning! Visste du at 70% av de som uteksaminerte i fjor har fast arbeid i dag?

Ser du for deg en fremtid som innholdsprodusent for spennende merker og bedrifter? Les mer om utdanningen her!

Toårig fotografutdanning – en komplett fotoutdanning for en bransje i endring
Har du alltid hatt lyst til å mestre fotografi som håndverk? Toårig fotografutdanning tar deg med gjennom alle aspektene ved fotografering – fra photoshop til studiolyssetting, fra moteworkshop med det anerkjente motemagasinet PYLOT, til studiobesøk hos reklamefotograf og foreleser Isidor Åstrøm. Gjennom to år får du solide, tekniske ferdigheter, kunnskapen til å tenke ut, lage og ferdigstille egne fotoprosjekter – både personlige og for kunder, og du får stille ut arbeidet ditt i Oslo sentrum sammen med dine medstudenter!

Høres det spennende ut? Du kan lese mer om utdanningen her!

3D-design & animasjon – neste steg i den digitale utviklingen
3D design og animasjon er et område i rivende vekst. Det er grunnsteinen i innhold til Virtual Reality og Augmented reality, som i stadig økende grad brukes i en lang rekke bransjer og virksomheter. Samtidig brukes det også i områder som film, reklame, spill og 3D-printing.

Hos Bilder Nordic får du tilgang til en av Norges største 3D labs, med nyeste hardware og software, som eksempelvis 3Drom-scannere, motion capture suits og aller nyeste headsets og software. Du lærer hvordan du bruker programvare som 3D Studio Max og Pixologic ZBrush, som brukes av den profesjonelle bransjen i hele verden. Du vil knytte nyttige kontakter i 3D-bransjen i Norge og blir kjent med studenter som brenner for det samme som deg.

Vil du jobbe med den nyeste teknologien i vår nye visuelle hverdag? Les mer om 3D-design & animasjon her!

PS: Søknadsfristen er 29.april, så husk å registrere din søknad på www.bildernordic.no før det! Trenger du hjelp til å søke, eller lurer på noe annet angående studiene våre? Du kan ringe oss på +47 24 14 66 80 eller sende mail til post@bildernordic.noBook studiesamtale med en av oss om du ønsker en samtale rundt dine muligheter ved skolen.  Du kan lese mer om skolen og våre andre utdanninger her.

BILDER NORDIC SCHOOL OF PHOTOGRAPHY er en kreativ fagskole i Oslo sentrum. Vi tilbyr syv ulike utdanninger innen kreative fag, alle støttet av Lånekassen, med profesjonelle bransjeaktører som lærere. Skolen startet opp i 2007 og har et solid norsk og internasjonalt nettverk.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: