HjemEt grensesprengende ...

Et grensesprengende år på dine premisser.

Tekst og bilder: Jeløy folkehøyskole

Jeløy folkehøyskole er en passe stor skole der alle kjenner alle, hvor fellesskap, vennskap og mestring står i fokus. Her venter et annerledes år, der du blir enda bedre kjent med deg selv og setter deg nye mål i livet!

Jeløy folkehøyskole planlegger vanlig drift til høsten. Opptaket har startet, så ikke nøl med å søk! Blir det endringer pga reiserestriksjoner, så vil det bli gode alternativer på alle linjer. SØK HER!

Les mer om våre linjer:

Tidligere elever ved Jeløy sier dette om skolen:

Dette året har betydd så utrolig mye mer for meg enn jeg hadde forventet. Jeg har fått muligheten til å holde på med noe jeg liker samtidig som jeg har utviklet meg som person.
– Fossum

Dette året har helt klart vært grensesprengende! Reisen til Kenya ga sterke inntrykk. Både lærere og elever her er helt fantastiske.
– Ane

Folkehøyskoleåret mitt har betydd mer enn jeg kanskje tenker. Dette har vært et pusterom der jeg har fått ned skuldrene litt og utfordra meg på nye ting, og opplevd/gjort ting jeg har hatt lyst til lenge.
– Dana

Søk Jeløy folkehøyskole du også! Søknadsskjema finner du her

Har du spørsmål til skolen? Ta kontakt på post@jeloy.fhs.no eller telefon: 69 91 10 70.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: