HjemFå en yrkesgrad og g...

Få en yrkesgrad og generell studiekompetanse i Sverige!

På Utsikten-Scandinavian School, kun tre kilometer fra den norske grensen, kan du bo og studere til EVENTYRSGUIDE eller EVENT & KONFERANSEVERT

Utsikten – Scandinavian School har eksistert siden 1996 og er en videregående skole med campus. Skolen ligger i Dals-Ed, kun 3 mil fra den norske grensen og 5 mil fra Halden. Toget mellom Oslo og Gøteborg stopper i Dals-Ed, så det er lett å komme seg hjem i helgene. Skolen har to skandinaviske utdannelser med elever fra Sverige, Norge og Danmark.

EVENTYRSTURISME
I løpet av dine tre år på eventyrsturisme, vil du oppleve surfing i Hoddevik, padling i både kanadiere og kajakker, vandring på både lokale og eksotiske steder, dykke i Bohusläns skjærgård, ski i Sverige, Norge og Alpene, klatring på dramatiske granittklipper, isråk og mye mer.

Vi fokuserer på aktivitetslederskap, sikkerhet og naturguiding. Etter tre år ved Utsiktens videregående yrkesutdanning, vil du kunne jobbe som skandinavisk eventyrsguide.

EVENT & KONFERANSEVERT
Hotell- och turismprogrammet med fokus på event og konferanser er en (profesjonelt) linje der du etter endt utdanning får kunnskap som kreves for å jobbe på hotell med konferanse samt med event.

Utdannelsen gir deg muligheten til å utvikle kunnskap om å jobbe med service innen reiseliv samt i markedsføring og salg, kommunikasjon og entreprenørskap. Etter tre år ved Utsiktens videregående yrkesutdanning, vil du kunne jobbe med kurs- og konferanse på hotell samt på eventbyrå med ulike arrangement. Vi fokuserer på forskjellige former for events, møter og konferanser.

Du vil få inngående kunnskap om resepsjon og konferanse. Du vil også få grunnleggende kunnskaper innen reiseliv, aktiviteter og opplevelser, markedsføring, UF (Ungdomsbedrift), vertskap og service. Utdannelsen inkluderer 15 ukers praksis (læring på arbeidsplassen) fordelt på de tre årene.

OM SKOLEN
Utsikten er en liten skole der alle kjenner alle og du bor på skoleområdet like ved kantinen, treningsstudioet og skolens egen kino. Selvfølgelig leser vi også teoretiske fag som matematikk, engelsk, samfunnskunnskap, historie osv. Du kan også velge til valgfag som etter fullført utdanning gir deg generell studiekompetanse og muligheten til å studere videre ved universiteter i hele Skandinavia.

Du er velkommen til hospitering når det passer deg.

For mer informasjon, se www.utsikten.info

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: