HjemFå jobb med ettertra...

Få jobb med ettertraktet IT-utdanning

Er du IT-interessert og på jakt etter en utdanning som kan gi deg en sikker jobb for fremtiden? Sjekk Centric IT Academy i Hamar.

Midt i Hamar sentrum finner du Centric, en helt unik bedrift i Innlandet. Her finner du en driftsorganisasjon med egen servicedesk og fagskole samlet under samme tak. Målet er å tilby den mest markedsrettede IT-tekniske utdanningen, og å få flest mulig ut jobb etter endt utdanning.

Velg mellom to ettårige studier
Fagskolen tilbyr to ettårige studier: IT Drift og Supportteknikk, og System og Nettverksadministrasjon. Underveis i studiene får studentene praksis i Centrics driftsavdeling. De ansatte i driftsavdelingen underviser også på fagskolen. Samarbeidet gjør at man tilbyr en utdanning som er oppdatert og tilpasset det markedet etterspør. Studentene får en mer interessant, praktisk utdanning og blir godt forberedt på det som møter dem i arbeidslivet.

De beste studentene får tilbud om jobb
Hvert år får de beste studentene tilbud om fast jobb i Centric. Centric har i tillegg en egen avdeling for utleie av IT-konsulenter. Denne avdelingen bidrar aktivt til å hjelpe alle studentene ut i jobb etter studiene.

Mange av studentene begynner derfor i jobb ute hos Centrics mange spennende kunder. I tillegg bidrar de også underveis i studiene med informasjon om arbeidsmarked, hjelp med CV-skriving og intervjutrening. Dette sørger for en «flying start» på arbeidslivet!

Fortsatt ledige studieplasser!
Fagskolen har et uformelt miljø i fine lokaler, med moderne utstyr. På Hamar er det et yrende studentliv med mange aktiviteter som sørger for en spennende studietid. Her er det lett å trives!

Fagskolen er NOKUT-godkjent og studiene kan finansieres via Lånekassen. Det praktiseres rullerende opptak fram til studiestart i slutten av august. Opptaksgrunnlag er fullført videregående skole eller realkompetanse som vurderes individuelt.

Det er fortsatt ledige plasser til årets studier som starter 30. august!

Kontaktinfo:
Tel:  913 81 296
Epost: itacademy.no@centric.eu
Web:  www.itacademy.no

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: