HjemFjellhaug blant høgs...

Fjellhaug blant høgskolene med de mest fornøyde studentene

Tekst og bilder: Fjellhaug Internasjonale Høgskole

Den nasjonale spørreundersøkelsen Studiebarometeret viser at Fjellhaug Internasjonale Høgskole (FIH) er blant skolene med høyest studenttrivsel. Bachelorstudent Martin Augestad var spent på tiden som student da han møtte opp på Fjellhaug høsten 2016.

Les mer om studiene her
Den nasjonale spørreundersøkelsen Studiebarometeret viser at Fjellhaug Internasjonale Høgskole (FIH) er blant skolene med høyest studenttrivsel. Bachelorstudent Martin Augestad var spent på tiden som student da han møtte opp på Fjellhaug høsten 2016.

– Etter to friår var dette mitt første møte med den etterlengtede og på samme tid fryktede
studiehverdagen. Etter å ha studert ved FIH i et halvt år må jeg si at jeg ikke lenger frykter det å studere. På forhånd var jeg redd for å feile og ikke få det til på studiet. Noen måneder her på skolen har gjort at jeg har gjenvunnet troen på egne faglige egenskaper.

Hvorfor tror du studenter trives så godt ved akkurat Fjellhaug?
– Det som gjør Fjellhaug så unikt er at det er en liten, men samtidig veldig profesjonell høyskole. Fordelen med at skolen er liten, er at avstanden mellom student og lærer blir mye mindre enn på for eksempel universitetet. I høst fikk vi god veiledning fra lærerne i forbindelse med eksamensoppgaver og øvelse til vanlig skoleeksamen. Det gjorde som nevnt at jeg fikk troen på at jeg kunne gjøre det bra, selv om jeg ikke briljerte på videregående.

Undervisning ved FIH

Hvordan opplever du det faglige nivået?
– Jeg har inntrykk av at Fjellhaug er en veldig profesjonell høyskole, som gjør at du får en god faglig utvikling og en læringskurve som er stadig stigende. Du blir møtt på det nivået du er på, og kontoret til de ansatte er alltid åpent. I tillegg spiser vi lunsj i samme rom som foreleserne, og ved flere anledninger har jeg fått mulighet til å slå av en prat med dem. Dette gjør at det knyttes en relasjon mellom student og foreleser, og jeg som student får inntrykk av at de ansatte vil at vi skal lykkes.

Et halvt år på Fjellhaug har virkelig hjulpet på den faglige motivasjonen og jeg føler allerede nå at jeg vet mer hva jeg vil jobbe med i livet. FIH tilbyr studier innenfor kristendomskunnskap, KRLE og teologi og misjon.

 

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: