HjemFordyp deg i mote de...

Fordyp deg i mote denne høsten!

Tekst og bilder: SoFI School of Fashion Industry

På ett semester heltid eller ett år kveldstid får du en praktisk og spennende utdanning som Motekonsulent ved School of Fashion Industry!

Motekonsulent er en kort og praktisk utdanning for deg som ønsker å lære mer om motebransjen – en av verdens fem største industrier, enten for å styrke din CV og konkurranseevne i arbeidsmarkedet, eller for å finne ut om det er motebransjen du ønsker å satse på videre.

Med en rekke spennende forelesere fra ulike områder av bransjen får du kunnskapen rett fra markedet, og sikres på den måten en oppdatert og relevant utdanning. Christina Ledang, den norske designeren bak merket C.L.E.A.N, stylist og butikk-gründer Eirik Mogseth og grunnleggeren av det populære nettmagasinet mon Dieu, Luca Sørheim, er blant foreleserne du møter i studietiden.

I løpet av ett semester heltid, eller ett år deltid på kveldstid, lærer du alt fra motehistorie og hvordan trender beveger seg i samfunnet til å få praktisk øvelse i styling av fashion shoot og privatpersoner – alle spennende fag med stor praktisk nytteverdi i arbeidet som motekonsulent. På den bedriftsmessige siden av studiet lærer du om produktkunnskap og prinsipper i salg og markedsføring, samt får innføring i bedriftsøkonomi og juridiske emner, alle viktige fag dersom du drømmer om å starte for deg selv eller for å øke din kompetanse som butikkmedarbeider eller butikksjef.

SoFI – School of Fashion Industry er den eneste moteskolen i Norge som fokuserer på hele aspektet av motebransjen – fra design av klær og styling, til markedsføring, motejournalistikk og PR.

Med personlig kodebrikke til skolens lokaler kan du benytte våre fasiliteter døgnet rundt, for å maksimere ditt utbytte av studietiden.

Blant våre tidligere studenter finner du karrierer fra oppstart av egen butikk og nettplattformer, utgavesjef og skribenter i kjente motemagasin samt assistenter for kjente designere og stylister.

Du kan lese intervju med noen av studentene fra Motekonsulent her.

SoFI opererer med rullerende opptak. Dette betyr at vi tar inn studenter i den rekkefølgen de leverer komplett søknad, frem til klassen er full. Vi har fortsatt noen ledige plasser i høstens motekonsulent-klasser, både heltid og deltid. Deltidsstudiet passer også godt å kombinere med annen jobb eller utdanning, samt familieliv, ettersom det foregår på kveldstid.

Vil du høre mer om mulighetene innen motebransjen?

Besøk oss på infomøte tirsdag 22. august eller book personlig studieveiledning på våre nettsider.

Sikre din studieplass allerede i dag – Søk nå!

Kontakt oss for mer informasjon;
www.sofi.no
telefon 24 14 97 50
post@sofi.no

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: