HjemFotball og FIFA på T...

Fotball og FIFA på Toten Folkehøgskole

Tekst og bilder: Toten Folkehøgskole

Vi diskuterer fotball, ser fotball og spiller fotball både på grassmatta og som E-sport (FIFA). Velkommen til ditt neste fotball-år!

Fotball er et ypperlig utgangspunkt for å utvikle lagånd, samarbeidsevner og ansvarsfølelse. Gjennom et år på Toten Folkehøgskole vil du gjennom fotballen komme i bedre form og få god trening i samarbeid samtidig som du har det gøy. E-sport er en raskt voksende idrettsgren og på linja Fotball og FIFA får du drive med fotball både på gressmatta og i den digitale verdenen.

Hovedfokuset på linjen vil være praktiske øvelser hvor vi går direkte inn i materien og spiller mye fotball. Du vil og få muligheten til å utvikle deg som leder ved å studere kjente fotballtrenere og selv få trenererfaring om du ønsker det.

Konsentrasjonen og fokus er to av de viktigste faktorene innenfor e-sport og gjennom praktisk spilling av FIFA vil dette være viktig å utvikle. Sammen med å være i fysisk god form er dette egenskaper som er viktige å ha med seg videre i livet.

Gjennom et tett samarbeid med Raufoss e-sport, nr 2 i e-serien de to foregående årene, det eneste laget som har vært i to finaler, så vil dere som vil bli best mulig i FIFA få den hjelpen dere trenger. Det er også fullt mulig å spille FIFA bare for gøy og ikke ha det største fokuset på utvikling hvis det er ønskelig.

Vi har gode fasiliteter, med flere kunstgressbaner i gåavstand fra skolen, i tillegg til en gymsal og eget styrkerom.

Vil du vite mer? Ta kontakt:
Telefon: 61142700
E-post: totenfhs@oppland.org
Kontaktskjema: https://www.toten.fhs.no/kontakt-oss
Hjemmeside: https://www.toten.fhs.no/
https://www.folkehogskole.no/skole/toten

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: