HjemFull trøkk på utdann...

Full trøkk på utdanningsmessen i Stavanger

Stavanger Forum var fylt til randen med entusiastiske, studiesøkende ungdommer.

Vi snakket med noen av de unge, lovende som var innom messen på tirsdag:

Paul fra Jåttå VGS har fagbrev i akvakultur og tar nå påbygg for å få studiespesialisering. Han er på messen for å finne ut hva han vil studere etterpå. Det blir noe innen det samme, altså teknologi innenfor hav og fiske.

Han synes det har vært veldig hjelpsomt å være på messen og har oppdaget enda flere alternative studieretninger og studiesteder. Han har snakket med NTNU, UiO, SONOR og diverse andre som tilbyr studier i utlandet. Han kan selv tenke seg å dra til Australia.

 

Lisa fra Akademiet VGS synes det er et bra opplegg på messen. Hun ønsker å studere medisin og har snakket med NNU, UiO og diverse høyskoler om dette. Hun kunne også tenkt seg å snakke med Universitetet i Bergen men de var dessverre ikke tilstede. Hvis hun ikke kommer inn på medisin med en gang blir det et år på folkehøgskole etter videregående.

Hun har snakket med flere Folkehøgskoler på messen, blant annet Molde Fhs. Hun trekker frem at det var ekstra nyttig å snakke med en medisinstudent på NTNU.

Vi ønsker dem begge lykke til videre med studievalg!

Beste stand
Det var Noroff som stakk av med den den gjeve tittelen ‘Beste stand’ på utdanningsmessen i Stavanger.

Gry Naaden som er hovedansvarlig fra Noroff er veldig fornøyd, og synes det var stilig å vinne. Hun tror at designen på standen og aktivitetene de hadde (som VT briller og hologram) bidro til å gjøre den unik og attraktiv. Hun sier også at de flinke studentambassadørene har gjort en fantastisk jobb.

De synes det er veldig inspirerende å vinne Beste stand og dette motiverer dem til å fortsette å gjøre en god jobb videre.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: