HjemGjør drømmen om å st...

Gjør drømmen om å studere i Storbritannia til virkelighet – søk nå!

Tekst og bilder: SONOR Study Outside Norway

Det er fortsatt ikke for sent å søke på bachelorgrader i Storbritannia med studiestart til høsten. Søknadfristen er 30. juni, og vi i Study Outside Norway kan hjelpe deg med hele søknadsprosessen. Kom i gang med søknaden i dag!

Drømmer du om å studere i Storbritannnia?

For mange frister det å oppleve noe nytt etter det året vi har vært gjennom. De søker seg ut, utover Norges grenser. Til reising, nye opplevelser og møter med nye mennesker. For andre har det trygge blitt viktigere enn noen gang. En sikker jobb, nærhet til det kjente, og en utdanning som betyr noe for fremtiden.

Hvorfor ikke kombinere dette?
Ved å studere i Storbritannia vil du få mange nye opplevelser kombinert med utdanning i verdensklasse. Du møter nye mennesker og kulturer, men i omgivelser som er trygge og i nærheten av Norge.

Det er fortsatt ikke for sent å søke. I Storbritannia går søknadsfristen ut først 30. juni, men vi anbefaler likevel å søke så tidlig som mulig. Siden 15. januar har studieplassene blitt fylt opp fortløpende. Det er derfor lurt å søke nå og ikke vente helt til siste dag.

SØK NÅ! Søknadsfrist 30. Juni

Gjør studiedrømmen om til virkelighet

Britiske universiteter er blant de mest ettertraktede i verden. Bredden i fagtilbudet er stor, noe som innebærer at du har gode muligheter til å spesialisere deg innenfor fagfelt som kanskje ikke er like tilgjengelige her hjemme i Norge.

For en ekte storbyfølelse kan du jo studere i verdensmetropolen London, eller kanskje i fotballbyen Manchester? For å føle på de tilsynelatende små, men egentlig enorme regionale forskjellene, kan du velge mellom for eksempel Edinburgh i Skottland eller Liverpool. Virkelig historiske omgivelser får du også i Cambridge. Eller kanskje du er en «Southerner» som foretrekker Plymouth, Southampton eller Portsmouth?

Kontakt oss i dag

Vi i SONOR tilbyr gratis og uforpliktende studieveiledning. Vi kan hjelpe deg gjennom hele søknadsprosessen, så ikke nøl med å ta kontakt! Bestill gratis studieveiledning her

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: